Παρασκευή, 22 02 2019

ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΜΑΡΤΙΝΟΥ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ

b_588_444_16777215_00_images_33_P5060138_2.jpg

Οι υποδομές συνιστούν έναν από τους κύριους μοχλούς ανάπτυξης κάθε κοινωνίας γιατί δίνουν τη δυνατότητα στη νέα γενιά να αναπτύξει τις ικανότητες της και να κάνει πράξη τις
προσδοκίες και τα οράματα της.
Ο Δήμος Λοκρών συνεχίζοντας την προσπάθεια για αθλητική διαπαιδαγώγηση των νέων παρέδωσε προς χρήση το Γυμναστήριο Μαρτίνου που παρέμεινε κλειστό για πολλά χρόνια
λόγω γραφειοκρατικών προβλημάτων.
Όλοι οι Μαρτιναίοι μόνο χαρά μπορούν να αισθάνονται για την λειτουργία του κλειστού Γυμναστηρίου Μαρτίνου.
Μια νέα αθλητική περίοδος ξεκινά για το Μαρτίνο.


Ο Δημήτριος Κων. Δημάκης από τον Α.Σ ΟΠΟΥΝΤΙΟ Μαρτίνου μας ενημερώνει:
«Ο Α.Σ ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ σε συνεργασία με το Δήμο Λοκρών προχώρησε για πρώτη χρονιά στη δημιουργία και νέων αθλητικών τμημάτων:
ΜΙΝΙ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΪ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ
ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΪ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ
ΜΙΝΙ ΤΜΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΓΟΡΙΩΝ
ΑΝΔΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
Στα μίνι και παιδικά τμήματα μπάσκετ και βόλεϊ εκτός του πρωταρχικού στόχου να ωθήσουμε τα παιδιά στον αθλητισμό έχουν μπει οι βάσεις τα παιδιά να πάρουν μέρος σε τοπικά πρωταθλήματα ξεδιπλώνοντας έτσι το ταλέντο τους. Η γυμνάστρια Μπρούτσου Αγγελική έχει αναλάβει να προπονεί τις ακαδημίες και σε λίγο καιρό θα είναι σε θέση να δήξει την πολύ
καλή και αξιέπαινη δουλειά της.
Η ανδρική ομάδα μπάσκετ πήρε μέρος στην Γ΄κατηγορία του πρωταθλήματος της Ε.Σ.Κ.Α.Σ.Ε (΄Ενωση Σωματείων Καλαθόσφαιρας Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας) παρουσιάζοντας ένα αξιοπρεπέστατο σύνολο πολλά υποσχόμενο για το μέλλον. ΄Ολα τα παιδιά που στελέχωσαν την ομάδα και ο προπονητής Τριπηλόπουλος Κωνσταντίνος κατάφεραν για πρώτη χρονιά να κερδίσουν το σεβασμό των αντιπάλων και την αγάπη του κόσμου.

Για την επιτυχία της στελέχωσης – ομαδοποίησης – λειτουργίας των νέων τμημάτων ευχαριστούμε τη Δημοτική Αρχή, τη διοίκηση του Α.Σ ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ, τους γονείς,  τους αθλητές, και τους προπονητές.
Η διοίκηση, οι αθλητές, και οι προπονητές όλων των τμημάτων του Α.Σ. ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ ευχαριστούμε θερμά τον κόσμο που στήριξε την προσπάθειά μας οικονομικά  (κάρτες διαρκείας, λαχειοφόρο) αλλά και με την δυναμική παρουσία τους τόσο στους εντός όσο και στους εκτός έδρας αγώνες μας και όλους τους επιχειρηματίες της περιοχής μας  που αν και ζούμε σε οικονομικά δύσκολες εποχές αγκάλιασαν και στήριξαν οικονομικά και υλικά την προσπάθειά μας και ευχόμαστε να έχουν τη δυνατότητα να μας στηρίζουν  πάντα».

Εφημερίδα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας.Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.