Τρίτη, 21 01 2020

ΜΕ ΤΡΟΧΟ ''ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ '' ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΤΟ ΜΑΡΤΙΝΟ

Φθιώτιδα: Με τροχό «μπούκαραν» οι κλέφτες στο ξωκλήσι

913
 
Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2020 14:10Περισσότερα...
 

 

 

Έφυγαν άπραγοι καθώς το βαρύ χρηματοκιβώτιο ήταν άδειο!

Δυσάρεστη έκπληξη επιφύλαξαν άγνωστοι δράστες, στους πιστούς που επισκέπτονται καθημερινά το ξωκλήσι της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Μαρτίνο στο δρόμο για τη Λάρυμνα.

Η πόρτα του ναού ήταν παραβιασμένη και εντός του χώρου οι «ποντικοί» είχαν ανοίξει το βαρύ χρηματοκιβώτιο ποντάροντας να πιάσουν την καλή!

Περισσότερα...

Οι διαρρήκτες έκοψαν με τροχό την πόρτα και έφτασαν εντός του χρηματοκιβωτίου, που είναι πακτωμένο και προστατευόταν και από στρώση τσιμέντου. Ίσως αυτή η υπερπροστασία να κίνησε την περιέργεια των δραστών που και στο παρελθόν είχαν επιχειρήσει άλλες τρεις φορές ανεπιτυχώς τη διάρρηξη του.

Αυτή τη φορά αν και τα κατάφεραν, έφυγαν με άδεια χέρια, καθώς ήταν άδειο από οτιδήποτε πολύτιμο.

Περισσότερα...

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του ναού π. Ανδρέα, οι δράστες δεν πείραξαν κάτι άλλο και φαίνεται ότι είχαν αποκλειστικό στόχο τα χρήματα που πίστευαν ότι θα βρίσκονται πίσω από τόσο ατσάλι. Η λεία τους προσδιορίζεται ως λιγότερη και από τα έξοδα που έκαναν οι τροχοί που έλιωσαν κατά τη διάρρηξη του χρηματοκιβωτίου.

Ομοίως στο ξωκλήσι έμεινε η ζημιά που προσδιορίζεται σε αρκετά ευρώ.

Περισσότερα...

Για το συμβάν διενεργεί προανάκριση η Ασφάλεια Λαμίας.

Περισσότερα...

Περισσότερα...

ΤΟ ΚΗΡΥΓΜΑ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΦΘ/ΤΟΣ κ.κ. ΣΥΜΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΜΑΡΤΙΝΟ

Περισσότερα...

 

«Αγαπητοί μου Πατέρες, αγαπητοί μου Άρχοντες και αγαπητοί μου αδελφοί, θεράπευσε ο Κύριος τους δέκα λεπρούς, οι οποίοι δεν ήταν απλώς ασθενείς, αλλά βρίσκονταν στην απομόνωση και στο κοινωνικό περιθώριο.Αυτό σήμερα το ζούμε με ασθένειες που δεν είναι μεταδοτικές, αλλά η έλλειψη παιδείας, η προκατάληψη, μας κάνει να θέτουμε στο περιθώριο αυτούς που αντιμετωπίζουν δυσκολίες ή ασθένειες ή που αποσιωπούν τη δυσκολία τους, ενώ η ασθένεια, η αδυναμία, η δυσκολία είναι κομμάτι του εαυτού τους που απαιτεί σεβασμό και αγάπη απ’ όλους.

Βρισκόντουσαν λοιπόν σε ασθένεια και σε έλλειψη κοινωνίας. Σε αυτή τη διπλή κατάσταση έρχεται ο Χριστός χωρίς προϋποθέσεις να τους θεραπεύσει από τη σωματική ασθένεια που ήταν ορατή.

Βλέπουμε όμως ενώ η θεραπεία τους δίνει τη δυνατότητα να ενσωματωθούν, να αποκτήσουν σχέσεις κοινωνικές και ενώ θα έπρεπε η πρώτη τους κοινωνία να είναι με τον ευεργέτη Χριστό, μονάχα ένας επιστρέφει και του λέει ευχαριστώ.

Παρόλο που ήταν Σαμαρείτης, άνθρωπος άλλης φυλετικής καταγωγής, αυτό δεν τον εμποδίζει και εκφράζει την ευγνωμοσύνη του. Οι άλλοι εννέα που ήταν ομόθρησκοι εξαφανίζονται, κλεισμένοι από τη βαθύτερη ασθένειά τους, αυτή του εγωισμού και της αγνωμοσύνης.

Τι είναι θεραπεία τελικά; Να ξεπεράσουμε ένα εξωτερικό πρόβλημα ή να πάψει η καρδιά μας να είναι ιδιοτελής;

Να μπορεί να κοινωνεί, να συναναστρέφεται, να είναι ενεργό μέλος μιας κοινωνίας και όχι ένας πυρήνας μιας ατομικότητας.

Ο Χριστός παρουσιάζει σε όλους μας το ερώτημα: «τι θέλεις τελικά να είμαι;» Η λύση στην ανάγκη σου ή να είμαι ο φίλος σου, ο δικός σου, που θα ανοίγεις την καρδιά σου;

Ο ένας λεπρός επέλεξε για φίλο του και δικό του, τον Θεό της αγάπης και της επικοινωνίας.

Οι άλλοι εννέα έλυσαν το εξωτερικό τους πρόβλημα, αλλά όχι το εσωτερικό τους. Ήταν φίλαυτοι και ακοινώνητοι, γιατί ήταν καρδιακά ασθενείς.

Η πραγματική ασθένεια είναι η απροθυμία μας να ανοίγουμε την καρδιά μας να επικοινωνούμε και να καταθέτουμε τον εσωτερικό μας κόσμο.

Αν πάμε στο νοσοκομείο, θα δούμε ανθρώπους σε δύσκολη κατάσταση να είναι πολύ οικείοι προς το πρόσωπό που τους βγάζει αγάπη και καλοσύνη.

Για ένα ποτήρι νερό που μπορεί να τους προσέφεραν, για μια καλημέρα ή μια καλησπέρα. Αυτοί δεν είναι ασθενείς αλλά υγιέστατοι.

Βλέπεις στην κοινωνία ανθρώπους πετυχημένους, αλλά σκληρόκαρδους που δεν ανοίγουν την καρδιά τους. Αυτοί είναι πραγματικά άρρωστοι.

Η αγάπη του Χριστού μας θέτει αυτά τα διλήμματα. Να μάθουμε να εκτιμάμε τη ζωή. Να αναπνέουμε, να αγαπάμε, να σχεδιάζουμε. Αυτό αρκεί για να είμαστε γεμάτοι.

Εύχομαι ολόψυχα η ζωή μας να γίνει προέκταση της Θείας Λειτουργίας που ονομάζεται Θεία Ευχαριστία. Όπως προτρέπει και ο Απόστολος Παύλος "ευχάριστοι γίνεσθε ευχαριστείτε εν παντί".

Ένα ευχαριστώ σε κάνει να ξεχάσεις κάθε δυσκολία. Να μάθουμε και για τα μικρά και για τα μεγάλα να λέμε ευχαριστώ.

Στο τέλος της ημέρας αυτός που υποφέρει είναι αυτός που είναι κακομοίρης. Αυτός που λέει ευχαριστώ είναι άρχοντας. Ο πραγματικά ευτυχισμένος που ξέρει να απολαμβάνει τη ζωή του.

Το να ευγνωμονείς δεν είναι ήττα, δεν είναι υποχώρηση. Πέστε το ευχαριστώ, κάντε το καλό και ρίξτε το στο γιαλό».

Εορταστικές Εκδηλώσεις για την επέτειο της Μάχης του Μαρτίνου

Εορταστικές Εκδηλώσεις για την επέτειο της Μάχης του Μαρτίνου

Περισσότερα...
Περισσότερα...

Το φιλμ της κουτσουρεμένης 13ης αγωνιστικής

Περισσότερα...

Με τη 13η αγωνιστική συνεχίστηκε το Σάββατο (18/1) το πρωτάθλημα της Α’ Φθιώτιδας.

Κουτσουρεμένη αγωνιστική καθώς έγιναν μόνο 3 παιχνίδια καθώς συνολικά 5 ομάδες δεν κατέβηκαν να αγωνιστούν στα παιχνίδια τους ζητώντας να γίνει γενική συνέλευση στην ΕΠΣΦ και εκλογές.

Ο πρωτοπόρος Οπούντιος Μαρτίνου επικράτησε του Ολυμπιακού Λαμίας με 2-0. Σκόρερ για την ομάδα του Γιάννη Καραμπά οι Μπουγιώτας και Ζαφειρόπουλος.

Στο γήπεδο του Μώλου Παμμωλιακός και Προοδευτική Λάρυμνας αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Ντελή, με την ομάδα του Γιάννη Αποστόλου να ισοφαρίζει με το Γκούρλια. Πλέον η Προοδευτική βρίσκεται στο -6 από την κορυφή.

Στην Αγία Παρασκευή η τοπική Νίκη αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Στυλίδα. Οι γηπεδούχοι του Αντρέα Επίσκοπου προηγήθηκαν με τον Καρκάνη, με τον ΑΟΣ να ισοφαρίζει με τον Αλέκο Κουφιώτη.

Το Νέο Κρίκελλο πήρε στα χαρτιά του παιχνίδι με τη Δάφνη Λιβανατών καθώς η ομάδα της Λοκρίδας δεν κατέβηκε να αγωνιστεί.

 

Τα ματς Μαλεσίνα-Κεραυνός Βαθυκοίλου και Αναγέννηση Δυτικής Φθιώτιδας-Άρης Αγίου Κωνσταντίνου δεν διεξήχθησαν καθώς καμία από τις τέσσερις ομάδες δεν κατέβηκε να αγωνιστεί.

Τα αποτελέσματα:

Νίκη Αγ. Παρασκευής-Στυλίδα 1-1 (15’ Καρκάνης-43’ Αλ. Κουφιώτης)

Παμμωλιακός-Προοδευτική Λάρυμνας 1-1 (76’ Γκούρλιας-44’ Ντελής)

Οπούντιος Μαρτίνου-Ολυμπιακός Λαμίας 2-0 (7’ Μπουγιώτας, 53’ Ζαφειρόπουλος)

Νέο Κρίκελλο-Δάφνη Λιβανατών 3-0 α.α.

Αναγέννηση Δυτικής Φθιώτιδας-Άρης Αγ. Κωνσταντίνου ΔΕΝ ΔΙΕΞΗΧΘΗ

Μαλεσίνα-Κεραυνός Βαθυκοίλου ΔΕΝ ΔΙΕΞΗΧΘΗ

Ρεπό: Καλύβια

 

Η βαθμολογία:

ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ

33

Ν. ΚΡΙΚΕΛΛΟ

29

ΠΡΟΟΔ. ΛΑΡΥΜΝΑΣ

27

ΜΑΛΕΣΙΝΑ

21

ΠΑΜΜΩΛΙΑΚΟΣ

21

ΚΑΛΥΒΙΑ

19

ΝΙΚΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

15

ΣΤΥΛΙΔΑ

14

ΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ

13

ΟΛΥΜΠ. ΛΑΜΙΑΣ

11

ΑΝΑΓ. ΔΥΤ. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

8

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΒΑΘΥΚΟΙΛΟΥ

6

ΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ

0

 

Η επόμενη αγωνιστική (25/1, 15:00):

ΝΙΚΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ - ΚΑΛΥΒΙΑ

ΣΤΥΛΙΔΑ - ΜΑΛΕΣΙΝΑ

ΠΡΟΟΔ. ΛΑΡΥΜΝΑΣ - Ν. ΚΡΙΚΕΛΛΟ

ΚΕΡ. ΒΑΘΥΚΟΙΛΟΥ - ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ

ΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ - ΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ

ΟΛΥΜΠ. ΛΑΜΙΑΣ - ΑΝΑΓ. ΔΥΤ. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

ΡΕΠΟ: ΠΑΜΜΩΛΙΑΚΟΣ

Στο +4 ο Οπούντιος Μαρτίνου

Περισσότερα...

Με τη 12η αγωνιστική συνεχίστηκε το Σάββατο (11/1) το πρωτάθλημα της Α’ Φθιώτιδας.

Στο +4 από το δεύτερο ο Οπούντιος Μαρτίνου, ματσάρα στη Μακρακώμη.

Εύκολο απόγευμα είχε στον Άγιο Κωνσταντίνο ο πρωτοπόρος Οπούντιος. Η ομάδα του Γιάννη Καραμπά νίκησε το νεανικό Άρη με 6-0. Για τους νικητές δυο γκολ πέτυχε ο Ζαφειρόπουλος και από ένα οι Κλωτσοτήρας, Πέππας, Μπουγιώτας και Μπεκιάρης.

Μεγάλο ματς έγινε στη Μακρακώμη με το Νέο Κρίκελλο να παίρνει τη νίκη κόντρα στην Αναγέννηση Δυτικής Φθιώτιδας με 6-3. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Πέτρου Καραΐσκου ήταν ο Νίκος Λέντας που πέτυχε καρέ και ανέβηκε στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ με 13 τέρματα. Για τους νικητές σκόραραν ακόμη οι Θεοχάρης και Παπακώστας. Τα γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχαν οι Χαλλής, Ντόβας και Χαντζής. Η διακύμανση του σκορ: 0-1, 2-1, 2-3, 3-3, 3-6.

Στο γήπεδο της Μεγάλης Βρύσης Ολυμπιακός Λαμίας και Μαλεσίνα αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Αφεντουλίδη στο 18’, με το συγκρότημα του Άγγελου Κυριάκου να ισοφαρίζει στο 66’ με το Μπονόβα. Η ομάδα της Λαμίας ολοκλήρωσε το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ευαγγελόπουλου στο 67’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στις Λιβανάτες ο Παμμωλιακός επικράτησε της Δάφνης με 3-1 στο ντεμπούτο του Γιάννη Αποστόλου στην τεχνική ηγεσία. Για τους νικητές σκόραραν οι Παπανικολάου, Σκόρδας και Παπαναστασίου. Για τους γηπεδούχους του Δημήτρη Ασημάκη μείωσε προσωρινά ο Παναγιωτάκης στο 56’.

Στη Στυλίδα ο ΑΟΣ πήρε σημαντική νίκη επικρατώντας των Καλυβίων με 1-0. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Μπίκος στο 88ο λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι του Αχιλλέα Καμπά που έχουν παράπονα από τη διαιτησία, ολοκλήρωσαν το ματς με 9 παίκτες λόγω αποβολής του Πουλίτσα στο 74’ και του Τσιγκόλη στο 93'. Για τη Στυλίδα αποβλήθηκε ο Κραβαρίτης στην ίδια φάση με τον Τσιγκόλη.

 

Άνετη επικράτηση για τη Νίκη Αγίας Παρασκευής στην Πελασγία. Η ομάδα του Ανδρέα Επίσκοπου νίκησε τον Κεραυνό Βαθυκοίλου με 5-0. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Καρκάνης που πέτυχε καρέ, ενώ σκόραρε ακόμη και ο Τάτσης.

Τα αποτελέσματα:

Στυλίδα-Καλύβια  1-0 (88’ Μπίκος)

Κεραυνός Βαθυκοίλου-Νίκη Αγ. Παρασκευής  0-5 (24’/33’ πεν./45’/63’ Καρκάνης, 77’ Τάτσης)

Δάφνη Λιβανατών-Παμμωλιακός  1-3 (56’ Παναγιωτάκης-18’ Παπανικολάου, 28’ Σκόρδας, 78’ Παπαναστασίου)

Ολυμπιακός Λαμίας-Μαλεσίνα  1-1 (18’ Αφεντουλίδης-66’ Μπονόβας)

Αναγέννηση Δυτικής Φθιώτιδας-Νέο Κρίκελλο  3-6 (25’ Χαλλής, 40’ Ντόβας, 70’ πεν. Χαντζής-14’ Θεοχάρης, 41’/44’/83’ πεν./86’ Λέντας, 91’ Παπακώστας)

Άρης Αγ. Κωνσταντίνου-Οπούντιος Μαρτίνου  0-6 (3’ Κλωτσοτήρας, 19’/48’ Ζαφειρόπουλος, 22’ Πέππας, 59’ Μπουγιώτας, 65’ Μπεκιάρης)

Ρεπό: Προοδευτική Λάρυμνας

 

Η βαθμολογία:

ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ

30

ΠΡΟΟΔ. ΛΑΡΥΜΝΑΣ

26

Ν. ΚΡΙΚΕΛΛΟ

26

ΜΑΛΕΣΙΝΑ

21

ΠΑΜΜΩΛΙΑΚΟΣ

20

ΚΑΛΥΒΙΑ

19

ΝΙΚΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

14

ΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ

13

ΣΤΥΛΙΔΑ

13

ΟΛΥΜΠ. ΛΑΜΙΑΣ

11

ΑΝΑΓ. ΔΥΤ. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

8

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΒΑΘΥΚΟΙΛΟΥ

6

ΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ

0

 

Η επόμενη αγωνιστική (18/1, 15:00):

ΝΙΚΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ - ΣΤΥΛΙΔΑ

ΠΑΜΜΩΛΙΑΚΟΣ - ΠΡΟΟΔ. ΛΑΡΥΜΝΑΣ

ΜΑΛΕΣΙΝΑ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΒΑΘΥΚΟΙΛΟΥ

Ν. ΚΡΙΚΕΛΛΟ - ΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ

ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ

ΑΝΑΓ. ΔΥΤ. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ - ΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ

ΡΕΠΟ: ΚΑΛΥΒΙΑ

 

Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΦΘ/ΔΑΣ Κκ ΣΥΜΕΩΝ ΣΤΟ ΜΑΡΤΙΝΟ

Περισσότερα...

Σας ενημερώνουμε πως την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020 και στον Ι.Ν.Των Παμμ.Ταξιαρχών Μαρτίνου θα Ιερουργήσει στην θ.λειτουργια ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας Κ.κ.Συμεών.

Σας προσκαλούμε να πάρουμε όλοι μας την ευλογία του, να του ευχηθούμε καλή ποιμαντορία, καλή δύναμη στο έργο του και να φωνάξουμε όλοι το " Άξιος ".

ΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ Τ.Μ. ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ Η ΜΗ

ΔΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ                                                                                              Αταλάντη 31/12/2019

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η - Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΟΚΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΡΘΩΣΗ
Η ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ Τ.Μ. ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ Η ΜΗ  (ΚΑΙ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ) ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ –ΤΕΛΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΦΟΡΩΝ .

Σύμφωνα με το άρθρο 51 πα. 2 του N 4647/2019 ΦΕΚ (204/16-12-2019 τ΄ Α)

Δίνεται η δυνατότητα στους ιδιοκτήτες ακινήτων, υπόχρεους σε υποβολή δήλωσης για τον καθορισµό της επιφάνειας ή και της χρήσης ακινήτου περί του υπολογισµού φόρων, τελών και εισφορών προς τους Ο.Τ.Α. Α΄ βαθµού,  να υποβάλουν δήλωση µε τα ορθά στοιχεία µέχρι 31.3.2020, χωρίς την επιβολή προστίµων για τη µη υποβολή ή την υποβολή ανακριβούς δήλωσης. Διαφορές στους αναλογούντες φόρους, τέλη και εισφορές εκ των δηλώσεων του προηγούµενου εδαφίου υπολογίζονται και οφείλονται µόνο από την 1/1/2020.

                                                                                                                Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

                                                                                                                               ΔΗΜΟΥ ΛΟΚΡΩΝ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΤΗΛ 2233022374 - ΤΜΗΜΑ ΕΣΟΔΩΝ ΔΗΜΟΥ ΛΟΚΡΩΝ

Ευχές απο το martino.gr

Περισσότερα...

Σας ευχόμαστε ολόψυχα χαρούμενα Χριστούγεννα .

Καλή χρονιά γεμάτη επιτυχίες.

martino.gr

Α' Φθιώτιδας: Οπούντιος Μαρτίνου και Προοδευτική Λάρυμνας οι κερδισμένοι...

 

Με την 11η αγωνιστική συνεχίστηκε το Σάββατο (21/12) η Α’ Φθιώτιδας.

Πήρε το ντέρμπι με το Νέο Κρίκελλο ο πρωτοπόρος Οπούντιος Μαρτίνου, εμφατική νίκη της Προοδευτικής Λάρυμνας στην έδρα των Καλυβίων.

Στο γήπεδο του Μαρτίνου ο πρωτοπόρος Οπούντιος νίκησε το Νέο Κρίκελλο με 2-1. Σκόρερ για την ομάδα του Γιάννη Καραμπά οι Ζαφειρόπουλος και Μαλέρδος. Για τους φιλοξενούμενους του Πέτρου Καραϊσκου μείωσε ο Χαντζής.

Ντέρμπι μόνο στα χαρτιά ήταν αυτό στο γήπεδο του Μοσχοχωρίου. Η Προοδευτική Λάρυμνας είχε εύκολο απόγευμα επικρατώντας των Καλυβίων με 4-0. Για την ομάδα του Ηλία Λιόντου δυο γκολ πέτυχε ο Κώστας Ρούσσης (έφτασε τα έντεκα στο πρωτάθλημα και βρίσκεται μόνος πρώτος στον πίνακα των σκόρερ) και από ένα οι Παπαδάκης και Πασχαλίδης. Οι γηπεδούχοι ολοκληρωσαν το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μόσχου στο 52’.

Εύκολο απόγευμα είχε η Μαλεσίνα. Ως τυπικά γηπεδούχος στο γήπεδο του Αγίου Κωνσταντίνου η ομάδα του Άγγελου Κυριάκου νίκησε τον Άρη με 4-1. Για τους νικητές δυο γκολ πέτυχε ο Νεοφώτιστος και από ένα οι Δουσιώτης και Σέττος.

Στο γήπεδο του Μώλου ο Παμμωλιακός (χωρίς τον Κώστα Ζαχαρόπουλο στον πάγκο, αφού ο έμπειρος τεχνικός αποτελεί παρελθόν) αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την Αναγέννηση Δυτικής Φθιώτιδας. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Παπαναστασίου, με τους φιλοξενούμενους του Ηλία Μπακούμη να ισοφαρίζουν με τον Ψυχογιό στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Η Νίκη Αγίας Παρασκευής αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με τον Ολυμπιακό Λαμίας. Η ομάδα του Ανδρέα Επίσκοπου είχε δοκάρι με τον Κοντονίκο στο 83’.

Στο ντέρμπι της Ανατολικής Φθιώτιδας η Στυλίδα επιβλήθηκε του Κεραυνού Βαθυκοίλου με 2-1. Η ομάδα του Ανδρέα Ανυφαντή προηγήθηκε με τον Κώστα Κουφιώτη στο 7’, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο 50’ με τον Ιμπραχίμι. Το γκολ που έδωσε τη νίκη στον ΑΟΣ πέτυχε ο Κώστας Βαρυπάτης στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Τα αποτελέσματα:

Καλύβια-Προοδευτική Λάρυμνας 0-4 (23’ Παπαδάκης, 36’ Πασχαλίδης, 39’/79’  Ρούσσης)

Στυλίδα-Κεραυνός Βαθυκοίλου 2-1 (7’ Κ. Κουφιώτης, 93’ Κ. Βαρυπάτης-50’ Ιμπραχίμι)

Νίκη Αγ. Παρασκευής-Ολυμπιακός Λαμίας 0-0

Παμμωλιακός-Αναγέννηση Δυτικής Φθιώτιδας 1-1 (38’ Παπαναστασίου-85’ Ψυχογιός)

Μαλεσίνα-Άρης Αγ. Κωνσταντίνου 4-1 (12’ Δουσιώτης, 23’/30’ Νεοφώτιστος, 80’ Σέττος-72’ Καραβοκύρης)

Οπούντιος Μαρτίνου-Νέο Κρίκελλο 2-1 (56’ Ζαφειρόπουλος, 93’ Μαλέρδος-94’ Χαντζής)

Ρεπό: Δάφνη Λιβανατών

 

 Η βαθμολογία:

ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ

27

ΠΡΟΟΔ. ΛΑΡΥΜΝΑΣ

26

Ν. ΚΡΙΚΕΛΛΟ

23

ΜΑΛΕΣΙΝΑ

20

ΚΑΛΥΒΙΑ

19

ΠΑΜΜΩΛΙΑΚΟΣ

17

ΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ

13

ΝΙΚΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

11

ΣΤΥΛΙΔΑ

10

ΟΛΥΜΠ. ΛΑΜΙΑΣ

10

ΑΝΑΓ. ΔΥΤ. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

8

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΒΑΘΥΚΟΙΛΟΥ

6

ΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ

0

 

Η επόμενη αγωνιστική (11/1, 15:00):

ΣΤΥΛΙΔΑ - ΚΑΛΥΒΙΑ

ΚΕΡ. ΒΑΘΥΚΟΙΛΟΥ - ΝΙΚΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

ΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ - ΠΑΜΜΩΛΙΑΚΟΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ - ΜΑΛΕΣΙΝΑ

ΑΝΑΓ. ΔΥΤ. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ - Ν. ΚΡΙΚΕΛΛΟ

ΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ - ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ

ΡΕΠΟ: ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΛΑΡΥΜΝΑΣ

Σελίδα 1 από 29

Εφημερίδα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας.Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.