Σάββατο, 06 03 2021

Μαρτίνο rapid test

 

 

Ευχαριστούμε  τούς κατοίκους του Μαρτίνου για την συμμετοχή τούς καί την άψογη συνεργασία τούς στα rapid test πού πραγματοποίησε σήμερα ο #ΔήμοςΛοκρών σέ συνεργασία Με τον ΕΟΔΥ Φθιώτιδας καί την τοπική Κοινότητα  ..Στα 244 δείγματα που ελήφθησαν 1 δείγμα ήταν θετικό .#ΔημοςΛοκρων

από αύριο Σάββατο και ως το πρωί της Δευτέρας 8 Μαρτίου θα ισχύσουν μέτρα επιπέδου αυξημένου κινδύνου για το Δήμο Λοκρών.

Μήνυμα Δημάρχου Λοκρών για τα μέτρα επιπέδου αυξημένου κινδύνου

 

                                                                                                                                                          

Αταλάντη, 26 Φεβρουαρίου 2021

Μήνυμα Δημάρχου Λοκρών για τα μέτρα επιπέδου αυξημένου κινδύνου

Δημότισσες και Δημότες, κάτοικοι του Δήμου Λοκρών,
 
με απόφαση της Πολιτικής Προστασίας και ύστερα από αίτημα μας για λήψη μέτρων από αύριο Σάββατο και ως το πρωί της Δευτέρας 8 Μαρτίου θα ισχύσουν μέτρα επιπέδου αυξημένου κινδύνου για το Δήμο Λοκρών. Είναι ευθύνη όλων μας να τα τηρήσουμε ευλαβικά προκειμένου να αποφύγουμε τους κινδύνους που εγκυμονεί η πανδημία για τη δημόσια υγεία.
 
Σε συνέχεια σημερινής μου επικοινωνίας με το Γενικό Γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας του Υπουργείου Υγείας κ. Μ. Θεμιστοκλέους ενημερώθηκα πως ύστερα από τις συνεχείς προσπάθειες για το σκοπό αυτό το εμβολιαστικό κέντρο στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης θα ξεκινήσει τη λειτουργία του περίπου στις 10 Μαρτίου.
 
Με γνώμονα την προστασία της δημόσιας υγείας και τον περιορισμό της διασποράς του Covid 19, η Δημοτική Αρχή καθημερινά καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να βρεθεί δίπλα στον κάθε δημότη, να ικανοποιήσει τις ανάγκες του και να συνδράμει στην αντιμετώπιση της πανδημίας. Καθήκον μας είναι να στηρίζουμε και να υπηρετούμε το κοινωνικό σύνολο, ειδικά στη δοκιμασία αυτή της πανδημίας, με όσα μέσα διαθέτουμε. Ωστόσο, στην παρούσα δύσκολη χρονική στιγμή, κάθε Δημότης μας οφείλει από πλευράς του να επιδείξει ατομική ευθύνη προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.
 
Η έννοια της ατομικής ευθύνης δεν γίνεται να οριοθετείται νομικά, ούτε να κατοχυρώνεται θεσμικά. Αποτελεί έκφανση του «φιλότιμου» και της συνειδησιακής επιλογής του κάθε μέλους της κοινωνίας για αυτοέλεγχο. Όταν εκλείψει ο φόβος της τιμωρίας και ο εξαναγκαστικός χαρακτήρας του νόμου και των μέτρων, τότε θα έχουμε επιτύχει μια κοινωνία με καλύτερους πολίτες και, στις δύσκολες μέρες πλέον που ζούμε, με υγιείς πολίτες.
 
Είναι αντιληπτό ότι, όλοι μας, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, θιγόμαστε από τα μέτρα που λαμβάνονται για την αποφυγή επέκτασης του COVID-19. Η οικονομική μας δραστηριότητα περιορίζεται, η κοινωνικότητά μας ανακόπτεται, η καθημερινή μας ζωή αλλάζει και εμπλουτίζεται, δυστυχώς, από περιορισμούς. Όμως, αθροιστικά η προσπάθεια όλων μας θα συνθέσει και θα συγκροτήσει το κοινό όφελος λειτουργώντας έτσι υπέρ του συλλογικού συμφέροντος. 
 
Παρακαλώ, λοιπόν, όλους να συνδράμουν στην αντιμετώπιση αυτής της δυσχερούς κατάστασης για να χαρούμε σύντομα και πάλι τον τρόπο ζωής που θέλουμε με υγιή όλα της τα μέλη της κοινωνίας μας.
 
Με αίσθημα ευθύνης,
 
Αθανάσιος Λ. Ζεκεντές
Δήμαρχος Λοκρών

ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΟΚΡΩΝ ενάντια στην υποβάθμιση των ΕΛ.ΤΑ. στο Δήμο Λοκρών

ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΟΚΡΩΝ ενάντια στην υποβάθμιση των ΕΛ.ΤΑ. στο Δήμο Λοκρών

 

                                                                                                                                                       

Αταλάντη 25 Φεβρουαρίου 2021

Την 24η Φεβρουαρίου 2021 το Δ.Σ. του Δήμου Λοκρών με την 2/15/2021 ομόφωνη απόφαση του ενέκρινε το ψήφισμα ενάντια στην υποβάθμιση των ΕΛ.ΤΑ. στο Δήμο Λοκρών.

ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΟΚΡΩΝ

ενάντια στην υποβάθμιση των ΕΛ.ΤΑ. στο Δήμο Λοκρών

Στο Δήμο Λοκρών λειτουργούν τρία καταστήματα των ΕΛ.ΤΑ. και τρία πρακτορεία για να καλύψουν τις ανάγκες των ταχυδρομικών υπηρεσιών. Τα καταστήματα της Αταλάντης και της Μαλεσίνας είναι υποστελεχωμένα, ενώ του Μαρτίνου λειτουργεί περιστασιακά, χωρίς να καλύπτει τις πραγματικές ανάγκες.

Η υποβάθμιση των ταχυδρομικών υπηρεσιών στο Δήμο Λοκρών θα είναι ακόμη μεγαλύτερη με την απόφαση της Διοίκησης των ΕΛ.ΤΑ. να συρρικνώσει από κάθε άποψη τα καταστήματα του Νομού Φθιώτιδας και ιδιαίτερα τα καταστήματα της Αταλάντης και της Μαλεσίνας. Το κατάστημα Μαρτίνου δεν προβλέπεται καν στο νέο πλάνο των ΕΛ.ΤΑ. Η συγκεκριμένη απόφαση θα δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στους πολίτες του Δήμου μας, αφού η αλληλογραφία θα μοιράζεται δύο φορές το πολύ την εβδομάδα στην Αταλάντη και στη Μαλεσίνα, ενώ στα υπόλοιπα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Λοκρών μία φορά την εβδομάδα. Σε ότι αφορά τις πληρωμές των συνταξιούχων θα γίνονται με μεγάλη καθυστέρηση με ότι αυτό συνεπάγεται. Ήδη στο κατάστημα Αταλάντης η διοίκηση προχώρησε σε μείωση προσωπικού με την μη κάλυψη της θέσης του συμβασιούχου υπαλλήλου, γεγονός το οποίο δυσχεραίνει ακόμη περισσότερο τη λειτουργία του καταστήματος.

Το νέο σχέδιο της Διοίκησης των ΕΛ.ΤΑ. μας βρίσκει κάθετα αντίθετους αφού μειώνει στο μισό τις θέσεις εργασίας στη διανομή στα καταστήματα της Αταλάντης και Μαλεσίνας και εξαλείφει το κατάστημα Μαρτίνου, έχοντας ως αποτέλεσμα να μην υπάρχει ποιοτική ταχυδρομική εξυπηρέτηση στους κατοίκους του Δήμου μας, αλλά ούτε και καλή τραπεζική εξυπηρέτηση, καθώς μετά το κλείσιμο του καταστήματος της Eurobank αρκετοί κάτοικοι εξυπηρετούνται μέσω των ΕΛ.ΤΑ. για τραπεζικές συναλλαγές, δεδομένου ότι το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο έχει απορροφηθεί από τον όμιλο της Eurobank.

Εν κατακλείδι οι ενέργειες της Διοίκησης των ΕΛ.ΤΑ. θα απαξιώσουν τα καταστήματα στο Δήμο μας και σε βάθος χρόνου θα επέλθει το οριστικό κλείσιμό τους.

Αποφασίζουμε:

Διαφωνούμε με τις αποφάσεις της Διοίκησης των ΕΛ.ΤΑ. για τη συρρίκνωση των θέσεων εργασίας στα καταστήματα και ζητάμε να επανεξετασθεί η πρόταση της Διοίκησης για το Δήμο Λοκρών, λαμβάνοντας υπόψη τις πραγματικές ανάγκες του Δήμου μας σε όφελος της εξυπηρέτησης των κατοίκων μας.

Ζητούμε να παραμείνουν ως έχουν σε δυναμικό τα καταστήματα του Δήμου Λοκρών και επιπλέον να υπάρχει υπάλληλος για τραπεζικές συναλλαγές στα καταστήματα Αταλάντης και Μαλεσίνας, δεδομένου ότι ο Δήμος μας έχει πλέον μόνο δυο καταστήματα τραπεζών.

Αποτελέσματα των rapid tests που πραγματοποιήθηκαν σήμερα στο Δήμο Λοκρών

Αποτελέσματα των rapid tests που πραγματοποιήθηκαν σήμερα στο Δήμο Λοκρών

 

                                                                                                                                                          

Αταλάντη, 23 Φεβρουαρίου 2021

Αποτελέσματα των rapid tests που πραγματοποιήθηκαν σήμερα στο Δήμο Λοκρών

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021 από κινητά κλιμάκια ελέγχου του Ε.Ο.Δ.Υ. Φθιώτιδας δωρεάν έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 (rapid test) στις Λιβανάτες, στο Μαρτίνο και στο Δημαρχείο Αταλάντης για τους εργαζομένους.

Οι δημότες για άλλη μία φορά ανταποκρίθηκαν με τη συμμετοχή τους στις δειγματοληψίες. 541 κάτοικοι του Δήμου Λοκρών έκαναν rapid test εκ των οποίων τα 21 ήταν θετικά και στην πλειοψηφία τους προέρχονται από κατοίκους της Κοινότητας Μαλεσίνας.

Ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Αθανάσιος Ζεκεντές ευχαριστεί τους πολίτες που προσήλθαν στις τρεις (3) διαδικασίες δειγματοληψίας και τις κινητές ομάδες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας της Φθιώτιδας για τις δράσεις που έγιναν στο Δήμο Λοκρών σήμερα.

Επιπλέον για λόγους διασφάλισης των εργαζομένων του Δήμου έγινε απολύμανση του Δημαρχείου στην Αταλάντη, μετά την ύπαρξη θετικών κρουσμάτων σε αυτό.

Καλούμε όλους πολίτες να τηρούν με ακόμη μεγαλύτερη επιμέλεια τα μέτρα ασφάλειας και υγιεινής για προφύλαξη και αποφυγή διάδοσης του Covid-19,

Δικαιούχοι Ειδικού τέλους ΑΠΕ 1% ετών 2015-2019 (κάτοικοι Μαρτίνου)

Δικαιούχοι Ειδικού τέλους ΑΠΕ 1% ετών 2015-2019 (κάτοικοι Μαρτίνου)

 

                                                                                                                                                        

Σύμφωνα με το άρθρο 2 της ΚΥΑ ΥΠΕΝ/ΔΑΠΕΕΚ/48653/1597/29.05.2019 (ΦΕΚ 2172/Β/07.06.2019), οι παροχές Οικιακής Χρήσης των Τοπικών Κοινοτήτων όπου λειτουργούν Σταθμοί ΑΠΕ και Υβριδικοί Σταθμοί, οι οποίες  είχαν ενεργή σύνδεση στις 31/07/2020, ημέρα δημοσίευσης του «Οριστικού Πίνακα με τον επιμερισμό των ποσών από σταθμούς ΑΠΕ σε μία ή περισσότερες Δημοτικές ή Τοπικές Κοινότητες, για τα έτη 2015-2019»,  ορίζονται ως δικαιούχοι επιστροφής του Ειδικού Τέλους ΑΠΕ 1%.

Κατόπιν ολοκλήρωσης της προβλεπόμενης διαδικασίας σχετικά με την παραλαβή και επεξεργασία των βεβαιώσεων των οικείων ΟΤΑ Α΄ βαθμού για δικαιούχους που δε συμπεριλαμβάνονταν στον προσωρινό πίνακα, η ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε., κατόπιν επικαιροποίησής του, κατά τα προβλεπόμενα στο άρθρο 4 παρ. 8 της παραπάνω Υπουργικής Απόφασης, έχει αναρτήσει τον οριστικό πίνακα με τους Αριθμούς Παροχής των δικαιούχων οικιακών καταναλωτών ανά Κοινότητα και Ο.Τ.Α. Α΄ βαθμού, οι οποίοι πληρούν τα κριτήρια του άρθρου 2.

Επισημαίνουμε  ότι κατά την τελική ανάρτηση των δικαιούχων παροχών,  εξαιρέθηκαν οι περιπτώσεις των παροχών για τις οποίες  το προκύπτον ποσό είναι μικρότερο του ενός λεπτού (< 0,01 €). Στις περιπτώσεις αυτές και σύμφωνα με το άρθρο 4 παρ.8 της Υπουργικής Απόφασης, τα ποσά δεν αποδίδονται, αλλά παραμένουν για να αποδοθούν σε επόμενο επιμερισμό.

Η εφαρμογή αναζήτησης δικαιούχων Αριθμών Παροχής είναι διαθέσιμη στην ακόλουθη διεύθυνση:

https://apps.deddie.gr/OnePerCentReturnsRES/pages/index.html

Μαρτίνο Πολύωρη επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό κτηνοτρόφων στην περιοχη 'σχιταριο' πανω απο την γκατζια.

Μαρτίνο Πολύωρη επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό κτηνοτρόφων στην περιοχη 'σχιταριο' πανω απο την γκατζια.

190
SHARES
 

Επιχείρηση απαγκλωβισμού δύο κτηνοτρόφων είχαμε για τουλάχιστον πέντε ώρες στην περιοχή της Λοκρίδας από το μεσημέρι ως τις πρώτες βραδινές ώρες της Τρίτης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Lamianow.gr, ο δήμος Λοκρών ειδοποιήθηκε για εγκλωβισμένους στην… ορεινή Οπουντία και πιο συγκεκριμένα μετά το σημείο Νταρδέζα σε μια τοποθεσία που λέγεται Γκάτζα και βρίσκεται απέναντι από τα Σκροπονέρια. Είναι μετά τη Λάρυμνα και διοικητικά ανήκει στο Μαρτίνο.https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2021/02/ορεινο-κτηνοτροφοι_6-300x169.jpg.webp 300w,https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2021/02/ορεινο-κτηνοτροφοι_6-1024x577.jpg.webp 1024w,https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2021/02/ορεινο-κτηνοτροφοι_6-768x433.jpg.webp 768w,https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2021/02/ορεινο-κτηνοτροφοι_6-1536x865.jpg.webp 1536w,https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2021/02/ορεινο-κτηνοτροφοι_6-750x423.jpg.webp 750w,https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2021/02/ορεινο-κτηνοτροφοι_6-1140x642.jpg.webp 1140w" sizes="(max-width: 1917px) 100vw, 1917px" data-pin-no-hover="true">

 

Τα αντανακλαστικά ήταν άμεσα μιας και μετά από εντολή του δημάρχου Λοκρών Θανάση Ζεκεντέ και με επικεφαλή τον αντιδήμαρχο Πάνο Καπουκίνη, μισθώθηκε μεγάλο χωματουργικό μηχάνημα για την διάνοιξη του δρόμου και ξεκίνησαν για το σημείο προκειμένου να μπορέσουν να απεγκλωβίσουν τους κτηνοτρόφους (έναν άνδρα και μία γυναίκα) που είχαν εγκλωβιστεί λόγω του χιονιού, σε μεγάλο υψόμετρο (πάνω από 800 μέτρα) στο ποιμνιοστάσιο τους. Είναι χαρακτηριστικό πως σε αρκετά σημεία το χιόνι ξεπερνούσε η και έφτανε το 1.5 μέτρο!

 

https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2021/02/31234-300x175.jpg.webp 300w,https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2021/02/31234-768x449.jpg.webp 768w,https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2021/02/31234-750x438.jpg.webp 750w" sizes="(max-width: 1084px) 100vw, 1084px" data-pin-no-hover="true">https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2021/02/ορεινο-κτηνοτροφοι_5-300x169.jpg.webp 300w,https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2021/02/ορεινο-κτηνοτροφοι_5-1024x577.jpg.webp 1024w,https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2021/02/ορεινο-κτηνοτροφοι_5-768x433.jpg.webp 768w,https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2021/02/ορεινο-κτηνοτροφοι_5-1536x865.jpg.webp 1536w,https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2021/02/ορεινο-κτηνοτροφοι_5-750x423.jpg.webp 750w,https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2021/02/ορεινο-κτηνοτροφοι_5-1140x642.jpg.webp 1140w" sizes="(max-width: 1917px) 100vw, 1917px" data-pin-no-hover="true">

Τελικά λίγο πριν τις 20.00 το βράδυ η επιχείρηση ολοκληρώθηκε με επιτυχία, αφού ο φορτωτής κατάφερε να ανοίξει το δρόμο και να φτάσει ως το ποιμονιοστάσιο που βρίσκονταν οι 2 κτηνοτρόφοι που ήταν σώοι και αβλαβείς.


Aκολουθήστε το LAMIANOW.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2021/02/λοκριδα-2-300x169.jpg.webp 300w,https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2021/02/λοκριδα-2-1024x577.jpg.webp 1024w,https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2021/02/λοκριδα-2-768x433.jpg.webp 768w,https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2021/02/λοκριδα-2-1536x865.jpg.webp 1536w,https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2021/02/λοκριδα-2-750x423.jpg.webp 750w,https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2021/02/λοκριδα-2-1140x642.jpg.webp 1140w" sizes="(max-width: 1917px) 100vw, 1917px" data-pin-no-hover="true">https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2021/02/λοκριδα3-300x169.jpg.webp 300w,https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2021/02/λοκριδα3-1024x577.jpg.webp 1024w,https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2021/02/λοκριδα3-768x433.jpg.webp 768w,https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2021/02/λοκριδα3-1536x865.jpg.webp 1536w,https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2021/02/λοκριδα3-750x423.jpg.webp 750w,https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2021/02/λοκριδα3-1140x642.jpg.webp 1140w" sizes="(max-width: 1917px) 100vw, 1917px" data-pin-no-hover="true">https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2021/02/ορεινο-κτηνοτροφοι_4-300x169.jpg.webp 300w,https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2021/02/ορεινο-κτηνοτροφοι_4-1024x577.jpg.webp 1024w,https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2021/02/ορεινο-κτηνοτροφοι_4-768x433.jpg.webp 768w,https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2021/02/ορεινο-κτηνοτροφοι_4-1536x865.jpg.webp 1536w,https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2021/02/ορεινο-κτηνοτροφοι_4-750x423.jpg.webp 750w,https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2021/02/ορεινο-κτηνοτροφοι_4-1140x642.jpg.webp 1140w" sizes="(max-width: 1917px) 100vw, 1917px" data-pin-no-hover="true">https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2021/02/λοκριδα-1-300x183.jpg.webp 300w,https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2021/02/λοκριδα-1-1024x624.jpg.webp 1024w,https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2021/02/λοκριδα-1-768x468.jpg.webp 768w,https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2021/02/λοκριδα-1-1536x936.jpg.webp 1536w,https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2021/02/λοκριδα-1-750x457.jpg.webp 750w,https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2021/02/λοκριδα-1-1140x695.jpg.webp 1140w" sizes="(max-width: 1636px) 100vw, 1636px" data-pin-no-hover="true">https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2021/02/ορεινο-κτηνοτροφοι_7-300x158.jpg.webp 300w,https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2021/02/ορεινο-κτηνοτροφοι_7-1024x539.jpg.webp 1024w,https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2021/02/ορεινο-κτηνοτροφοι_7-768x404.jpg.webp 768w,https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2021/02/ορεινο-κτηνοτροφοι_7-1536x808.jpg.webp 1536w,https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2021/02/ορεινο-κτηνοτροφοι_7-750x395.jpg.webp 750w,https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2021/02/ορεινο-κτηνοτροφοι_7-1140x600.jpg.webp 1140w" sizes="(max-width: 1920px) 100vw, 1920px" data-pin-no-hover="true">

“ΠΡΟΣΩΠΑ” – Φθιώτιδα :Παναγιώτης Καπουκίνης απο ΜαρτίνοΑντιδήμαρχος… παντός καιρού και δυσκολιών! (Φωτό)

“ΠΡΟΣΩΠΑ” – Φθιώτιδα :Παναγιώτης Καπουκίνης απο ΜαρτίνοΑντιδήμαρχος… παντός καιρού και δυσκολιών! (Φωτό)

591
SHARES
 

Ηκαθημερινότητα μας κάνει πολλές φορές να προσπερνάμε πρόσωπα και καταστάσεις. Να μην δίνουμε την πρέπουσα σημασία,  πόσο μάλλον, αν μιλάμε για πρόσωπα τα οποία χαρακτηρίζονται πολιτικά η και είναι.

Στόχος μας στο Lamianow.gr – μεσα από τη στήλη “ΠΡΟΣΩΠΑ”- είναι να αναδεικνύουμε αυτά τα πρόσωπα και τις καταστάσεις σε όλες τις κοινωνικοπολιτικές αλλά και ανθρώπινες εκφάνσεις της καθημερινότητας μας. Ξεκινήσαμε και θα συνεχίσουμε να το πράττουμε από εδώ και στο εξής…

 

Τι; Να αναδεικνύουμε τα καλώς και κακώς κείμενα του τόπου μας με τον τρόπο που μπορούμε. Πάντα με γνώμονα την σοβαρότητα, τον σεβασμό και την καλοπροαίρετη κριτική με στόχο την βελτίωση. Και όταν μιλάμε για… πολιτικούς, την προσφορά τους στην κοινωνία…

 

Βέβαια το να ανοίξουμε τώρα μια κουβέντα για την πολιτική στην τοπική αυτοδιοίκηση, θέλει χρόνο… Ας το αφήσουμε λοιπόν αυτό στην ακρη και ας ασχοληθούμε με ανθρώπους που τιμούν τον ρόλο τους στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Ένας εξ ‘ αυτών είναι ο Παναγιώτης Καπουκινης.

https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2021/02/FB_IMG_1612728538436-225x300.jpg.webp 225w,https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2021/02/FB_IMG_1612728538436-768x1024.jpg.webp 768w,https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2021/02/FB_IMG_1612728538436-750x1000.jpg.webp 750w" sizes="(max-width: 1080px) 100vw, 1080px" data-pin-no-hover="true">


Aκολουθήστε το LAMIANOW.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας (και όχι μόνο) του Δήμου Λοκρών είναι πραγματικά παντός καιρού και καταστάσεων. Αν παρατηρήσει κανείς την δραστηριότητα του μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης θα καταλάβει το ποσό ενεργός πολίτης -πανω από ολα- είναι. Στόχος μας δεν είναι να πλεξουμε το εγκώμιο. Άλλωστε όπως  είπαμε και πιο πανω, πριν αναρτήσουμε ένα άρθρο, πάντοτε θα εκτιμούμε με τη δέουσα σοβαρότητα, σεβασμό και πάνω από όλα το ρεπορτάζ, την κοινωνική προσφορά του καθενός στον τόπο του.

https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2021/02/FB_IMG_1612727459524-300x169.jpg.webp 300w,https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2021/02/FB_IMG_1612727459524-1024x576.jpg.webp 1024w,https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2021/02/FB_IMG_1612727459524-768x432.jpg.webp 768w,https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2021/02/FB_IMG_1612727459524-750x422.jpg.webp 750w" sizes="(max-width: 1080px) 100vw, 1080px" data-pin-no-hover="true">

“Όταν δεν έχεις μάθει να κάθεσαι φοράς φόρμα εργασίας καί βρίσκεις δουλειά να κάνεις…” γράφει σε ένα από τα ποσταρισματα του ο 49χρονος Πάνος Καπουκινης πετώντας από πάνω του τον μανδύα του “πολιτικού”, άλλοτε γρασαροντας οχήματα της πολιτικής προστασίας, άλλοτε καθαρίζοντας ρέματα, κόβοντας κλαδιά και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Μάλλον το “τσαλακωμα” δεν τον απασχολεί επ’ ουδενί, για αυτό άλλωστε είναι τόσο χρήσιμος για τους συμπολίτες του.

https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2021/02/FB_IMG_1612728471507-169x300.jpg.webp 169w,https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2021/02/FB_IMG_1612728471507-576x1024.jpg.webp 576w,https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2021/02/FB_IMG_1612728471507-768x1365.jpg.webp 768w,https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2021/02/FB_IMG_1612728471507-864x1536.jpg.webp 864w,https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2021/02/FB_IMG_1612728471507-750x1333.jpg.webp 750w" sizes="(max-width: 1080px) 100vw, 1080px" data-pin-no-hover="true">

Γεννημένος το 1972 στο Μαρτίνο, διατηρεί πρατήριο υγρών καυσίμων, πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Μαρτίνου από το 2017,

Από το 2008 έως σήμερα είναι Μέλος της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας και από το 2015 έως σήμερα Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας.

 

Επίσης, από το 2008 είναι Αντιπρόσωπος στην Ε.Σ.Ε.Ε (Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας).

Είναι μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Χειριστών Ραδιοτηλεφώνων CB – ΠΑ.ΣΥ.ΧΕ.ΡΑ, αθλητής του Αθλητικού Σκοπευτικού Συλλόγου «Ο Ψηλορείτης» και μέλος του Συλλόγου προστασίας δασών και πράσινου, ενταγμένου στην πολιτική προστασία, «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ».

 

Είναι παντρεμένος με τη συμβολαιογράφο Αθανασία Κακλαμάνου από την Αταλάντη.

 

Αυτό που έχουμε να του ευχηθούμε είναι να συνεχισει να είναι ενεργός και χρήσιμος για τους συμπολίτες του τιμώντας την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο του.

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ-ΛΑΡΥΜΝΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ

Το έργο του δρόμου Μαρτίνου Λάρυμνας πέρασε πολλές δυσκολίες για να ολοκληρωθεί. Ευχαριστούμε τον Περιφερειάρχη

Φάνης Σπανός

και τους συνεργάτες του για την ολοκλήρωση του και ευελπιστούμε στην ένταξη στο Τεχνικό Πρόγραμμα της Περιφέρειας του περιφερειακού δρόμου του Μαρτίνου.

ΔΩΡΕΑΝ rapid test ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΟΚΡΩΝ

Δωρεάν rapid test για τους κατοίκους του Δήμου Λοκρών την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου στην Αταλάντη

Σε συνέχεια της αντίστοιχης επιτυχημένης δράσης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού ο Δήμος Λοκρών σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) της Φθιώτιδας διοργανώνουν την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021, από τις 9:30 έως τις 13:30, νέο δωρεάν έλεγχο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test), μέσα από το αυτοκίνητο (drive through), στον Περιφερειακό δρόμο Αταλάντης.

Υπενθυμίζεται ότι η κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ θα πραγματοποιεί rapid test ελεύθερα, χωρίς ραντεβού, αποκλειστικά σε άτομα που θα μετακινούνται με αυτοκίνητο, μηχανή ή και ποδήλατο και όχι πεζοί. Το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα λαμβάνει ρινοφαρυγγικό επίχρισμα, χωρίς να χρειαστεί ο εξεταζόμενος να εξέλθει από το αυτοκίνητό του.

Σημειώνεται ότι όλοι οι πολίτες που επιθυμούν να υποβληθούν σε rapid test θα πρέπει να προσκομίζουν τα απαραίτητα στοιχεία που τους ζητούνται και συγκεκριμένα: ΑΜΚΑ, Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας και αριθμό κινητού τηλεφώνου στον οποίο θα λάβουν τα αποτελέσματα του rapid test. Επίσης, θα πρέπει να φορούν μάσκα και να έχουν στείλει μήνυμα στο 13033 (κωδικός 1).

Σελίδα 1 από 38

Εφημερίδα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας.Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.