Παρασκευή, 14 06 2024

Το Γυμνάσιο Μαρτίνου ομόρφυνε την παραλία

 

 

 

 

Δράση καθαρισμού της παραλίας Βλυχάδας από το Γυμνάσιο Μαρτίνου του Δήμου Λοκρών

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δράση καθαρισμού της παραλίας Βλυχάδας από το Γυμνάσιο Μαρτίνου του Δήμου Λοκρών ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος και της συμμετοχής του Γυμνασίου Μαρτίνου στο πρόγραμμα της WWF HELLAS για την «Υιοθέτηση παραλίας».  Οι μαθητές του Γυμνασίου Μαρτίνου μέσω του προγράμματος «Υιοθέτηση παραλίας», θα πραγματοποιήσουν 2-4 φορές καθαρισμό της παραλίας Βλυχάδας , θα κατηγοριοποιήσουν και θα καταγράψουν τα σκουπίδια που συνέλεξαν ανά υλικό κατασκευής, και θα αποστείλουν τα στατιστικά τους στοιχεία στο πρόγραμμα «Υιοθέτηση παραλίας» και στο Δήμο Λοκρών.

Από το Δήμο Λοκρών παρευρέθηκαν στην δράση  η Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Παναγιούλα Καζάνα, ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου και Περιβάλλοντος κ. Ιωάννης Ανεστόπουλος, ο Διευθυντής του Γυμνασίου Μαρτίνου κ. Δημήτριος Μπάτσος, καθηγητές και μαθητές του Γυμνασίου Μαρτίνου Δήμου Λοκρών. 

Εφημερίδα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας.Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.