Σάββατο, 20 07 2024

Δήμος Λοκρών : Θα τοποθετήσει σε 6 διαφορετικά σημεία σε όλο το Δήμο όργανα γυμναστικής, αλλά όχι στο Μαρτίνο!

Την ακόλουθη ανάρτηση έκανε ο Δήμαρχος Λοκρών κος Αθανάσιος Ζεκεντές με αφορμή την τοποθέτηση οργάνων γυμναστικής σε 6 σημεία του Δήμου Λοκρών:

"Ο Δήμος Λοκρών στο πλαίσιο αναβάθμισης των κοινόχρηστων χώρων και ενίσχυσης των δραστηριοτήτων άθλησης και ευεξίας για τους κατοίκους θα τοποθετήσει σε 6 διαφορετικά σημεία σε όλο το Δήμο όργανα γυμναστικής.
Ήδη ολοκληρώθηκε η πρώτη εγκατάσταση οργάνων γυμναστικής σε υπαίθριο χώρο σε πάρκο επί της οδού Οδυσσέα Ανδρούτσου στην Αταλάντη, το οποίο για χρόνια παρέμενε ανεκμετάλλευτο.
Το επόμενο χρονικό διάστημα θα παραδοθούν ακόμη πέντε χώροι υπαίθριας άθλησης σε Αγία Σοφία Αταλάντης, προαύλιο παλιού Δημοτικού Σχολείου Μεγαπλατάνου, Γήπεδο Μαλεσίνας, Πλατεία Οδυσσέα Ανδρούτσου (Δημαρχείου) Λιβανατών και προαύλιο παλιού Δημοτικού Σχολείου Λάρυμνας."

 

Με αφορμή την παραπάνω ανακοίνωση, στείλαμε στον κο Ζεκεντέ το ακόλουθο μήνυμα:

"Κύριε Δήμαρχε
Το χάρηκα πολύ Συγχαρητήρια, Μπράβο γιά τα όργανα γυμναστικής εξωτερικού χώρου και πάλι Μπράβο. Το Μαρτίνο στο πηγάδι " κατούρησε " και είναι αποκλεισμένο ;
Υ. Γ. Περιμένω ορθή επανάληψη."

 

Στη συνέχεια παραθέτουμε την αναλυτική απάντηση του Δήμου:

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Αταλάντη, 19.06.2023

ΝΟΜΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Αριθμ. Πρωτ. 13665

ΔΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

 

Ταχ. Διεύθυνση:

Πλατεία Δημαρχείου 1

Προς:

Αίας ο Λοκρός

ΤΚ:

35200 Αταλάντη

 

Σύλλογος των εν Αθήναις και

Τηλέφωνο:

22330 81015

 

Απανταχού Μαρτιναίων

Email:

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Υπόψη:

κ. Κούρο Αριστείδη

Θέμα : Ενημερωτική επιστολή

Με την παρούσα επιστολή θέλουμε να σας ενημερώσουμε για τα κάτωθι:

Η κτηματογράφηση της Κοινότητας Μαρτίνου ξεκίνησε το 1995 σύμφωνα με την 71155/4394/11.07.1995 απόφαση του Υπουργού ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ. (ΦΕΚ 635/Β’/18.07.1995). Το 2003 βάσει του ΦΕΚ 1351/Β'/19.09.2003 ορίστηκε η περαίωση της διαδικασίας κτηματογράφησης και καταχώρισης των πρώτων εγγραφών στο κτηματολόγιο για τα ακίνητα της περιοχής. Ως ημερομηνία έναρξης του κτηματολογίου στην περιοχή της κοινότητας Μαρτίνου ορίζεται η 22.09.2003 και μέχρι τις 20.09.2015 (εντός δωδεκαετίας), δίνεται η δυνατότητα στους δικαιούχους (πολίτες και Δημόσιο) για τυχόν διορθώσεις των αρχικών εγγραφών. Το 2016 (ν. 4361/2016 – ΦΕΚ Α’ 10/01.02.2016 άρθρο 37) και ενώ είχε ήδη λήξει η αρχική 12ετής προθεσμία δόθηκε διετής παράταση για τους ιδιοκτήτες (με αναδρομική ισχύ) μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2017. Το 2017 δόθηκε εκ νέου παράταση πέντε μηνών μέχρι τον Φεβρουάριο του 2018 όπου και το κτηματολόγιο του Μαρτίνου έκλεισε οριστικά.

Τέλη του 2018, το Υπουργείο Περιβάλλοντος (ν.4585/2018 ΦΕΚ Α’ 216/24.12.2018 άρθρο 1) ορίζει πως για τις περιοχές  που η δεκατετραετής προθεσμία και οι τυχόν παρατάσεις της, έληξαν εντός του 2017 καθώς και για τις περιοχές που έχει λήξει μέχρι τις 30.11.2018 (βλ. περίπτωση κοινότητας Μαρτίνου), έχουν οριστικοποιηθεί οι αρχικές κτηματολογικές εγγραφές και δεν υπάρχει καμία  δυνατότητα διόρθωσης τυχόν σφαλμάτων, παρά μόνο μέσω της δικαστικής οδού.

Δυστυχώς κατά την ανάληψη των καθηκόντων μου ως Δήμαρχος Λοκρών διαπιστώθηκε ότι οι προκάτοχοί μου δεν είχαν προβεί σε καμία ενέργεια υποβολής δήλωσης των περιουσιακών στοιχείων της Κοινότητας Μαρτίνου στο Κτηματολόγιο, εντός των  καταληκτικών ημερομηνιών. Συνέπεια αυτού είναι ότι πολλά ακίνητα στην κοινότητα Μαρτίνου, τα οποία ανήκουν στην κυριότητα του Δήμου Λοκρών (είτε μέσω συμβολαιογραφικών εγγράφων - παραχωρητηρίων είτε μέσω χρησικτησίας), έχουν εσφαλμένως καταχωρηθεί στα οικεία κτηματολογικά φύλλα του Εθνικού Κτηματολογίου με αναγραφόμενους δικαιούχους είτε το Ελληνικό Δημόσιο, τρίτα πρόσωπα – ιδιώτες είτε ως «Αγνώστου Ιδιοκτήτη».

Συγκεκριμένα πρόκειται για 95 ΚΑΕΚ που αφορούν όλους του κοινωφελείς  και κοινόχρηστους χώρους της κοινότητας Μαρτίνου όπως πλατείες, παιδικές χαρές, κοιμητήριο, γήπεδο ποδοσφαίρου, οδικό δίκτυο καθώς και ακίνητα που στεγάζουν υπηρεσίες εκπαίδευσης και αθλητισμού, το ιδιοκτησιακό καθεστώς των οποίων στην παρούσα φάση δεν ανήκει στο Δήμο Λοκρών.

Όπως είναι αντιληπτό το ανωτέρω αποτελεί πρόβλημα ιδιάζουσας σημασίας διότι για κάθε εργασία ή έργο το οποίο θέλει να κάνει ο Δήμος στην κοινότητα Μαρτίνου ή ακόμα και εάν επιθυμεί να συμμετέχει σε κάποιο χρηματοδοτούμενο πρόγραμμα με σκοπό την αναβάθμιση των κοινωφελών – κοινόχρηστων  χώρων, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η απόδειξη του ιδιοκτησιακού καθεστώτος. Στοιχείο που στην παρούσα φάση αποτελεί σοβαρό τροχοπέδη για οποιαδήποτε δράση στους κοινόχρηστους χώρους που δεν αποτυπώνονται ως ιδιοκτησία του Δήμου Λοκρών.

Προς επίλυση του ζητήματος η δημοτική αρχή έχει ήδη προβεί σε δικαστικές αγωγές προς διόρθωση των εσφαλμένων πρώτων εγγραφών που καταχωρήθηκαν, οι αποφάσεις των οποίων όμως βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη.

Με αφορμή την με Α.Π.:οικ.ΥΠΕΝ/ΔΜΕΑΑΠ/19751/131/28-02-2022 Πρόσκληση στο Πρόγραμμα «ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΩΡΟΥ» του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας (Ελλάδα 2.0.), η πρώτη ενέργεια του Δήμου προκειμένου να μπορέσει να υποβάλει πρόταση για την αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση του παλιού δημοτικού Σχολείου Μαρτίνου, ήταν η διόρθωση της εγγραφής του ΚΑΕΚ 461022306001/0/0 ως προς το ιδιοκτησιακό καθεστώς. Έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες καθώς επρόκειτο για ακίνητο στο οποίο στεγάζονταν σχολικές υποδομές και δικαιούχος του ακινήτου πλέον είναι ο Δήμος Λοκρών. Να σημειωθεί ότι είναι σε εξέλιξη παρόμοια διαδικασία  και για τα υπόλοιπα σχολικά κτίρια της κοινότητας Μαρτίνου.

Στην περίπτωση υποβολή της πρότασης «Προμήθεια και τοποθέτηση αθλητικών οργάνων και λοιπού εξοπλισμού για την αναβάθμιση ακινήτων ιδιοκτησίας του Δήμου Λοκρών» προς το Πράσινο Ταμείο, απαραίτητη προϋπόθεση ένταξης ήταν η απόδειξη της κυριότητας των ακινήτων. Όπως ήδη αναφέρθηκε στην παρούσα φάση κανένας από τους  κοινωφελείς – κοινόχρηστους  χώρους της κοινότητας Μαρτίνου δεν φαίνεται επίσημα να ανήκει στο Δήμο, συνεπώς ήταν αδύνατο να συμπεριληφθούν στην πρόταση του Δήμου.

Σκοπός της Δημοτικής Αρχής είναι η διόρθωση όλων των εσφαλμένων καταχωρήσεων που αφορούν στα ακίνητα της κοινότητας Μαρτίνου ώστε δικαιούχος όλων των κοινωφελών – κοινόχρηστων ακινήτου της κοινότητας να είναι ο Δήμος Λοκρών και να μπορέσουν να γίνουν περισσότερες παρεμβάσεις για να ανάπλαση και ανάδειξη των κοινόχρηστων χώρων.

 

 

Με εκτίμηση

Ο Δήμαρχος

Αθανάσιος Λ. Ζεκεντές

Γ ΕΘΝΙΚΗ 4ος ΟΜΙΛΟΣ ΚΛΗΡΩΣΗ

(Χρόνος ανάγνωσης: 1 - 2 λεπτά)

Στις 11 Οκτωβρίου θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα !

Στις 11 Οκτωβρίου θα ξεκινήσει το φετινό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Γ΄ Εθνικής και θα ολοκληρωθεί στις 18 Απριλίου. Αυτό έγινε γνωστό στη διαδικασία της κλήρωσης που πραγματοποιήθηκε σήμερα (8/9) στα γραφεία της ΕΠΟ. Ο λόγος της μετάθεσης της πρεμιέρας έχει να κάνει με το γεγονός πως δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα το μέτωπο σε ότι αφορά την SL2-FL, συνεπώς η Γ’ Εθνική θα ξεκινήσει μετά από 15 ημέρες και με εκκρεμότητα την προκήρυξη της.

Όλοι οι εκπρόσωποι της Στερεάς Ελλάδας θα αγωνιστούν στον 4ο όμιλο της κατηγορίας που αποτελείται από 11 ομάδας. Αναλυτικά το πρόγραμμα:

1η / 12η αγωνιστική

Φωκικός – Δημήτρα Ευξεινούπολης

ΑΟ Υπάτου – ΑΟ Νέας Αρτάκης

Ηρακλής Ψαχνών – Διαγόρας Στεφανοβικείου

Θησέας Αγριάς – Οπούντιος Μαρτίνου

ΓΣ Αλμυρού – Αμβρυσσέας Διστόμου

Ρεπό: ΑΠΟ Αταλάντη

2η /13η αγωνιστική

ΑΠΟ Αταλάντη – Φωκικός

Δημήτρα Ευξεινούπολης – ΑΟ Υπάτου

ΑΟ Νέας Αρτάκης – Θησέας Αγριάς

Διαγόρας Στεφανοβικείου – ΓΣ Αλμυρού

Αμβρυσσέας Διστόμου – Οπούντιος Μαρτίνου

Ρεπό: Ηρακλής Ψαχνών

3η / 14η αγωνιστική

Φωκικός – ΑΟ Υπάτου

Ηρακλής Ψαχνών – ΑΠΟ Αταλάντη

Θησέας Αγριάς – Δημήτρα Ευξεινούπολης

Αμβρυσσέας Διστόμου – ΑΟ Νέας Αρτάκης

Οπούντιος Μαρτίνου – Διαγόρας Στεφανοβικείου

Ρεπό: ΓΣ Αλμυρού

4η / 15η αγωνιστική

Ηρακλής Ψαχνών – Φωκικός

ΑΟ Υπάτου – Θησέας Αγριάς

ΑΠΟ Αταλάντη – ΓΣ Αλμυρού

Δημήτρα Ευξεινούπολης – Αμβρυσσέας Διστόμου

Διαγόρας Στεφανοβικείου – ΑΟ Νέας Αρτάκης

Ρεπό: Οπούντιος Μαρτίνου

5η / 16η αγωνιστική

Φωκικός – Θησέας Αγριάς

ΓΣ Αλμυρού – Ηρακλής Ψαχνών

Αμβρυσσέας Διστόμου – ΑΟ Υπάτου

Οπούντιος Μαρτίνου – ΑΠΟ Αταλάντη

Διαγόρας Στεφανοβικείου – Δημήτρα Ευξεινούπολης

Ρεπό: ΑΟ Νέας Αρτάκης

6η / 17η αγωνιστική

ΓΣ Αλμυρού – Φωκικός

Θησέας Αγριάς – Αμβρυσσέας Διστόμου

Ηρακλής Ψαχνών – Οπούντιος Μαρτίνου

ΑΟ Υπάτου – Διαγόρας Στεφανοβικείου

ΑΠΟ Αταλάντη – ΑΟ Νέας Αρτάκης

Ρεπό: Δημήτρα Ευξεινούπολης

7η / 18η αγωνιστική

Φωκικός – Αμβρυσσέας Διστόμου

Οπούντιος Μαρτίνου – ΓΣ Αλμυρού

Διαγόρας Στεφανοβικείου – Θησέας Αγριάς

ΑΟ Νέας Αρτάκης – Ηρακλής Ψαχνών

Δημήτρα Ευξεινούπολης – ΑΠΟ Αταλάντη

Ρεπό: ΑΟ Υπάτου

8η / 19η αγωνιστική

Οπούντιος Μαρτίνου – Φωκικός

Αμβρυσσέας Διστόμου – Διαγόρας Στεφανοβικείου

ΓΣ Αλμυρού – ΑΟ Νέας Αρτάκης

Ηρακλής Ψαχνών – Δημήτρα Ευξεινούπολης

ΑΟ Υπάτου – ΑΠΟ Αταλάντη

Ρεπό: Θησέας Αγριάς

9η / 20η αγωνιστική

Φωκικός – Διαγόρας Στεφανοβικείου

ΑΟ Νέας Αρτάκης – Οπούντιος Μαρτίνου

Δημήτρα Ευξεινούπολης – ΓΣ Αλμυρού

ΑΠΟ Αταλάντη – Θησέας Αγριάς

ΑΟ Υπάτου – Ηρακλής Ψαχνών

Ρεπό: Αμβρυσσέας Διστόμου

10η / 21η αγωνιστική

ΑΟ Νέας Αρτάκης – Φωκικός

Οπούντιος Μαρτίνου – Δημήτρα Ευξεινούπολης

Αμβρυσσέας Διστόμου – ΑΠΟ Αταλάντη

ΓΣ Αλμυρού – ΑΟ Υπάτου

Θησέας Αγριάς – Ηρακλής Ψαχνών

Ρεπό: Διαγόρας Στεφανοβικείου

11η / 22η αγωνιστική

Δημήτρα Ευξεινούπολης – ΑΟ Νέας Αρτάκης

ΑΠΟ Αταλάντη – Διαγόρας Στεφανοβικείου

ΑΟ Υπάτου – Οπούντιος Μαρτίνου

Ηρακλής Ψαχνών – Αμβρυσσέας Διστόμου

Θησέας Αγριάς – ΓΣ Αλμυρού

Ρεπό: Φωκικός

 

Μόνος πρώτος ο Οπούντιος Μαρτίνου

Το 4 στα 4 έκανε ο Οπούντιος! Στην 4η αγωνιστική το Σάββατο (2/11) στο πρωτάθλημα της Α’ Φθιώτιδας νίκησε την Μαλεσίνα με 2-1.

Περισσότερα...

Ενημέρωση για τον κορονοϊό

 
Ο Δήμος Λοκρών εναρμονισμένα με τις αρμόδιες αρχές της πολιτείας λειτουργεί με προτεραιότητα του τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας, αλλά και τη διατήρηση της κοινωνικής, επαγγελματικής και οικονομικής λειτουργίας του τόπου σε μια κρίσιμη περίοδο.
Τις τελευταίες ημέρες διασπείρονται ψευδείς ειδήσεις και καλλιεργείται κλίμα φόβου στο διαδίκτυο αναφορικά με τον Κορονοϊο. Στην περιοχή μας μέχρι τώρα δεν έχει βρεθεί κάτοικος ή επισκέπτης θετικός στον Κορονοϊο. Κανένας δεν επιτρέπεται να στοχοποιεί συμπολίτες του και να δημιουργεί κλίμα τρομοκρατίας.
Παρακαλούνται οι Δημότες να ενημερώνονται μόνο από υπεύθυνες πηγές και όχι από διακινητές παραπληροφόρησης.
Η κατάσταση απαιτεί ψυχραιμία και όχι αψυχολόγητες ενέργειες που δείχνουν άγνοια και πανικό. Ο Κορονοϊός είναι επικίνδυνος για τις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού. Τα παιδιά διατρέχουν μηδαμινό κίνδυνο. Τα σχολεία κλείνουν μόνο με απόφαση του Υπουργείου και όχι των Δήμων.
Ανεξάρτητα με το αν στο μέλλον προκύψει ή όχι κρούσμα και στην περιοχή μας καλούνται οι Δημότες να εφαρμόζουν πιστά τις οδηγίες και τα μέτρα του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) και όχι των τρομοδιακινητών του διαδικτύου. Η περίσταση δεν προσφέρεται για καπηλεία ή εκμετάλλευση κατά οιονδήποτε τρόπο.
 
Θανάσης Ζεκεντές

Κύπελλο Φθιώτιδας: Τα αποτελέσματα του Σαββάτου (14/9)

Κύπελλο Φθιώτιδας: Τα αποτελέσματα του Σαββάτου (14/9)


Ένα ματς θα διεξαχθεί την Κυριακή (15/9).

Κύπελλο Φθιώτιδας: Τα αποτελέσματα του Σαββάτου (14/9)

Με τα πρώτα παιχνίδια της Α’ φάσης άνοιξε το Σάββατο (14/9) η αυλαία του κυπέλλου ερασιτεχνών Φθιώτιδας.

Τα αποτελέσματα:

ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ - ΠΡΟΟΔ. ΛΑΡΥΜΝΑΣ 2-1
ΑΝΑΓ. ΔΥΤ. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ - ΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ 0-0
ΚΑΛΥΒΙΑ - ΝΙΚΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 2-1
Ν. ΚΡΙΚΕΛΛΟ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΒΑΘΥΚΟΙΛΟΥ 3-2
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ - ΑΧΙΛ. ΔΟΜΟΚΟΥ (15/9, 17:00)

*O αγώνας του Άρη Αγίου Κωνσταντίνου με τον Παμμωλιακό θα διεξαχθεί στις 21 Σεπτεμβρίου.

**Το παιχνίδι Ολυμπιακός Λαμίας-Αταλάντη θα οριστεί αργότερα από τη διοργανώτρια αρχή, λόγω των υποχρεώσεων που έχουν οι φιλοξενούμενοι στο κύπελλο Ελλάδας.

***Η Δόξα Μοσχοχωρίου παραιτήθηκε από τα παιχνίδια με τη Μαλεσίνα και έτσι η ομάδα του Άγγελου Κυριάκου προκρίνεται χωρίς αγώνες στη Β’ φάση.

 
 

ΔΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ

 

 

Ο Δήμαρχος Λοκρών

Αφού έλαβε υπόψη

• Τα άρθρα 59 και 282 παρ 16 του Ν.3852/10,
• Τα επίσημα πληθυσμιακά δεδομένα της τελευταίας απογραφής έτους 2011,
• Το γεγονός ότι ο Δήμος Λοκρών έχει τέσσερις (4) Δημοτικές Ενότητες,
• Τις διατάξεις του άρθρου 3 παρ. 3ε και 3στ του Ν. 4051/2012
• Την αριθ. 82/2019/20-8-2019 εγκύκλιο του ΥΠ.ΕΣ,
• Το από 31-8-2019 πρακτικό του Συνδυασμού ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ περί αποδοχής ορισμού Αντιδημάρχου,

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ

Α. Ορίζει τους Αντιδημάρχους του Δήμου Λοκρών, με θητεία από 2/9/2019 μέχρι 30/9/2020, εντός της τρέχουσας δημοτικής περιόδου μεταβιβάζοντας σε αυτούς συγκεκριμένες αρμοδιότητές τους, όπως παρακάτω :

1. Ορίζει Αντιδήμαρχο, με αντιμισθία, το Δημοτικό Σύμβουλο της πλειοψηφίας κ. Νικόλαο Ανεστάκοκαι του μεταβιβάζει :

α. Καθ’ ύλη τις παρακάτω αρμοδιότητες :
• Ύδρευσης, Άρδευσης, Αποχέτευσης και Βιολογικών
• Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού & Παιδικών χαρών
• Πληροφορικής, Επικοινωνιών, Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης
• Συγκοινωνιών και κυκλοφορίας

β. Κατά τόπο τις αρμοδιότητες που προβλέπει η παρ. 4 του άρθρου 59 του Ν. 3852/2010 στη Δημοτική Ενότητα Αταλάντης.

2. Ορίζει Αντιδήμαρχο, με αντιμισθία, το Δημοτικό Σύμβουλο της ελάσσονος μειοψηφίας κ. Κωνσταντίνο Σούλια και του μεταβιβάζει :

α. Καθ’ ύλη τις παρακάτω αρμοδιότητες :
• Τουριστικής ανάπτυξης και παραλιών
• Συντήρησης Πρασίνου και Περιβάλλοντος
• Κοιμητηρίων
• Ζώων συντροφιάς και αδέσποτων
β. Κατά τόπο τις αρμοδιότητες που προβλέπει η παρ. 4 του άρθρου 59 του Ν.  3852/2010 στη Δημοτική Ενότητα Δαφνουσίων.

3. Ορίζει Αντιδήμαρχο, με αντιμισθία, το Δημοτικό Σύμβουλο της πλειοψηφίας κ. Αντώνιο Καραμίντζιο και του μεταβιβάζει :

α. Καθ’ ύλη τις παρακάτω αρμοδιότητες :
• Απασχόλησης, Γεωργίας, Κτηνοτροφίας & Αλιείας
• Aγροτικής οδοποιίας
• Κοινωνικής Πολιτικής, Προστασίας Δημόσιας Υγείας και Υγειονομικών παραβάσεων,
 Ηλεκτροφωτισμού
β. Κατά τόπο τις αρμοδιότητες που προβλέπει η παρ. 4 του άρθρου 59 του Ν. 3852/2010 στη Δημοτική Ενότητα Μαλεσίνας.

4. Ορίζει Αντιδήμαρχο με αντιμισθία, το Δημοτικό Σύμβουλο της πλειοψηφίας κ. Παναγιώτη Καπουκίνη και του μεταβιβάζει :

α. Καθ’ ύλη τις παρακάτω αρμοδιότητες :
• Καθαριότητας & Ανακύκλωσης 
• Οχημάτων & μηχανημάτων
• Πολιτικής Προστασίας
• Αδειοδότησης & ρύθμισης εμπορικών δραστηριοτήτων
β. Κατά τόπο τις αρμοδιότητες που προβλέπει η παρ. 4 του άρθρου 59 του Ν. 3852/2010 στη Δημοτική Ενότητα Οπουντίων.

Β. Οι ανωτέρω κατά τη διάρκεια της θητείας τους δεν μπορούν να εκλεγούν μέλη του προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου. Η ανάκληση Αντιδημάρχου πριν τη λήξη της θητείας του είναι δυνατή με ειδικά αιτιολογημένη απόφαση του Δημάρχου.

Γ. Στην περίπτωση απουσίας ή κωλύματος του Αντιδημάρχου, τις αρμοδιότητες ασκεί ο Δήμαρχος.

Δ. Όταν ο Δήμαρχος απουσιάζει ή κωλύεται, τα καθήκοντά του ορίζεται να ασκεί ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Ανεστάκος, που αναπληρώνει τον Δήμαρχο και όταν αυτός απουσιάζει ή κωλύεται τα καθήκοντα του Δημάρχου θα ασκούνται από τον Αντιδήμαρχο κ. Κωνσταντίνο Σούλια.

Ε. Η παρούσα απόφαση να κοινοποιηθεί στους ανωτέρω Αντιδημάρχους, να δημοσιευθεί σε μία τουλάχιστον εφημερίδα του νομού, να αναρτηθεί στην Ιστοσελίδα του Δήμου και να δημοσιευθεί στον Πίνακα ανακοινώσεων του Δήμου.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΟΚΡΩΝ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Λ. ΖΕΚΕΝΤΕΣ

Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ Α ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ 2019-2020

Αναλυτικά οι .

Αναλυτικά οι αγωνιστικές:

1η Αγωνιστική
Καλύβια – Νίκη Αγ. Παρασκευής
Μαλεσίνα – Στυλίδα
Νέο Κρίκελλο – Προοδευτική Λάρυμνας
Οπούντιος Μαρτίνου – Κεραυνός Βαθυκοίλου
Άρης Αγ. Κων/νου – Δάφνη Λιβανατών
Αναγέννηση Δυτ. Φθιώτιδας – Ολυμπιακός Λαμίας
Ρεπό: Παμμωλιακός


2η Αγωνιστική
Παμμωλιακός – Καλύβια
Νίκη Αγ. Παρασκευής – Μαλεσίνα
Στυλίδα – Οπούντιος Μαρτίνου
Προοδευτική Λάρυμνας – Άρης Αγ. Κων/νου
Κεραυνός Βαθυκοίλου – Αναγέννηση Δυτ. Φθιώτιδας
Δάφνη Λιβανατών – Ολυμπιακός Λαμίας
Ρεπό: Νέο Κρίκελλο

3η Αγωνιστική
Καλύβια – Μαλεσίνα
Νέο Κρίκελλο – Παμμωλιακός
Οπούντιος Μαρτίνου – Νίκη Αγ. Παρασκευής
Αναγέννηση Δυτ. Φθιώτιδας – Στυλίδα
Ολυμπιακός Λαμίας – Προοδευτική Λάρυμνας
Δάφνη Λιβανατών – Κεραυνός Βαθυκοίλου
Ρεπό: Άρης Αγ. Κων/νου


4η Αγωνιστική
Νέο Κρίκελλο – Καλύβια
Μαλεσίνα – Οπούντιος Μαρτίνου
Παμμωλιακός – Άρης Αγ. Κων/νου
Νίκη Αγ. Παρασκευής – Αναγέννηση Δυτ. Φθιώτιδας
Στυλίδα – Δάφνη Λιβανατών
Προοδευτική Λάρυμνας – Κεραυνός Βαθυκοίλου
Ρεπό: Ολυμπιακός Λαμίας

5η Αγωνιστική
Καλύβια – Οπούντιος Μαρτίνου
Άρης Αγ. Κων/νου – Νέο Κρίκελλο
Αναγέννηση Δυτ. Φθιώτιδας – Μαλεσίνα
Ολυμπιακός Λαμίας – Παμμωλιακός
Δάφνη Λιβανατών – Νίκη Αγ. Παρασκευής
Προοδευτική Λάρυμνας – Στυλίδα
Ρεπό: Κεραυνός Βαθυκοίλου


6η Αγωνιστική
Άρης Αγ. Κων/νου – Καλύβια
Οπούντιος Μαρτίνου – Αναγέννηση Δυτ. Φθιώτιδας
Νέο Κρίκελλο – Ολυμπιακός Λαμίας
Μαλεσίνα – Δάφνη Λιβανατών
Παμμωλιακός – Κεραυνός Βαθυκοίλου
Νίκη Αγ. Παρασκευής – Προοδευτική Λάρυμνας
Ρεπό: Στυλίδα

7η Αγωνιστική
Καλύβια – Αναγέννηση Δυτ. Φθιώτιδας
Ολυμπιακός Λαμίας – Άρης Αγ. Κων/νου
Δάφνη Λιβανατών – Οπούντιος Μαρτίνου
Κεραυνός Βαθυκοίλου – Νέο Κρίκελλο
Προοδευτική Λάρυμνας – Μαλεσίνα
Στυλίδα – Παμμωλιακός
Ρεπό: Νίκη Αγ. Παρασκευής


8η Αγωνιστική
Ολυμπιακός Λαμίας – Καλύβια
Αναγέννηση Δυτ. Φθιώτιδας – Δάφνη Λιβανατών
Άρης Αγ. Κων/νου – Κεραυνός Βαθυκοίλου
Οπούντιος Μαρτίνου – Προοδευτική Λάρυμνας
Νέο Κρίκελλο – Στυλίδα
Παμμωλιακός – Νίκη Αγ. Παρασκευής
Ρεπό: Μαλεσίνα

9η Αγωνιστική
Καλύβια – Δάφνη Λιβανατών
Κεραυνός Βαθυκοίλου – Ολυμπιακός Λαμίας
Προοδευτική Λάρυμνας – Αναγέννηση Δυτ. Φθιώτιδας
Στυλίδα – Άρης Αγ. Κων/νου
Νίκη Αγ. Παρασκευής – Νέο Κρίκελλο
Μαλεσίνα – Παμμωλιακός
Ρεπό: Οπούντιος Μαρτίνου


10η Αγωνιστική
Κεραυνός Βαθυκοίλου – Καλύβια
Δάφνη Λιβανατών – Προοδευτική Λάρυμνας
Ολυμπιακός Λαμίας – Στυλίδα
Άρης Αγ. Κων/νου – Νίκη Αγ. Παρασκευής
Οπούντιος Μαρτίνου – Παμμωλιακός
Νέο Κρίκκελο – Μαλεσίνα
Ρεπό: Αναγέννηση Δυτ. Φθιώτιδας

11η Αγωνιστική
Καλύβια – Προοδευτική Λάρυμνας
Στυλίδα – Κεραυνός Βαθυκοίλου
Νίκη Αγ. Παρασκευής – Ολυμπιακός Λαμίας
Παμμωλιακός – Αναγέννηση Δυτ. Φθιώτιδας
Μαλεσίνα – Άρης Αγ. Κων/νου
Οπούντιος Μαρτίνου – Νέο Κρίκελλο
Ρεπό: Δάφνη Λιβανατών


12η Αγωνιστική
Στυλίδα – Καλύβια
Κεραυνός Βαθυκοίλου – Νίκη Αγ. Παρασκευής
Δάφνη Λιβανατών – Παμμωλιακός
Ολυμπιακός Λαμίας – Μαλεσίνα
Αναγέννηση Δυτ. Φθιώτιδας – Νέο Κρίκελλο
Άρης Αγ. Κων/νου – Οπούντιος Μαρτίνου
Ρεπό: Προοδευτική Λάρυμνας

13η Αγωνιστική
Νίκη Αγ. Παρασκευής – Στυλίδα
Παμμωλιακός – Προοδευτική Λάρυμνας
Μαλεσίνα – Κεραυνός Βαθυκοίλου
Νέο Κρίκελλο – Δάφνη Λιβανατών
Οπούντιος Μαρτίνου – Ολυμπιακός Λαμίας
Αναγέννηση Δυτ. Φθιώτιδας – Άρης Αγ. Κων/νου
Ρεπό: Καλύβια
* Στο δεύτερο γύρο οι αγώνες αντιστρέφονται

πηγή: LamiaNow

ΑΝΕΜΟΜΥΛΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟ

Με Αγάπη, Προσμονή και Ευγνωμοσύνη σας περιμένουμε στον Ανεμόμυλο απο Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019. 

Στόχος μας είναι, με τη λειτουργία του Ανεμόμυλου να σας ταξιδέψουμε στο χωροχρόνο και να σταθούμε αντάξιοι της ιστορικότητάς του, ενώνοντας το όμορφο παρελθόν με το σήμερα και από τις ανάγκες του σήμερα στο ευοίωνο μέλλον.
Όραμα μας είναι να δημιουργήσουμε μέσω του συγκεκριμένου χώρου και της ποιότητας των υπηρεσιών μας μια προστιθέμενη αξία
στις υπάρχουσες υποδομές του Μαρτίνου και της ευρύτερης περιοχής του δήμου Λοκρών.

Σελίδα 1 από 22

Εφημερίδα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας.Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.