Δευτέρα, 05 06 2023

Εκδήλωση βράβευσης μαθητών στην Αταλάντη

 

Την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 11:00 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κωνσταντίνειου Πνευματικού Κέντρου στην Αταλάντη βράβευση των μαθητών που αποφοίτησαν με άριστα από τα σχολεία της Αταλάντης τη σχολική χρονιά 2011-12. Η βράβευση διοργανώθηκε από το Μορφωτικό – Ψυχαγωγικό Σύλλογο «Η ΑΤΑΛΑΝΤΗ», το σύλλογο των Αταλαντινών της Αθήνας, ο οποίος από το 1974 που ιδρύθηκε συνεχίζει αδιάκοπα τη βράβευση των μαθητών της Αταλάντης.

 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Λοκρών Νίκος Λιόλιος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λοκρών Ανδρέας Ζαίμης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ηλίας Κολομτσάς, Μαίρη Γεωργοπούλου και Γιώργος Κολοβός, οι τοπικοί σύμβουλοι Αταλάντης Μάκης Κοκορέτσης και Ζωή Θεοφανοπούλου και δεκάδες μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί.

Την εκδήλωση παρουσίασαν η Γενική Γραμματέας Δήμητρα Καρατράντου και ο Ειδικός Γραμματέας του Συλλόγου Θανάσης Ζεκεντές. Η εκδήλωση άρχισε με ομιλία της κλινικής ψυχολόγου Κατερίνας Θωμαίδη, MSc, με θέμα: «Ο ελεύθερος χρόνος των παιδιών και των εφήβων».

Πολύ όμορφη και γιορτινή ατμόσφαιρα δημιούργησαν τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια της αυτοσχέδιας παιδικής – νεανικής ορχήστρας & χορωδίας της Αιάντειου Δημόσιας Βιβλιοθήκης Αταλάντης, υπό τη διεύθυνση της μουσικού Ελένης Σουλτανοπούλου. Συμμετείχαν: Μαριαρένα Καρέντζου, Αναστασία Σουλτανοπούλου (κιθάρα) και Τσέρτου Αναστασία (κρουστά).

Η εκδήλωση κορυφώθηκε με την απονομή βραβείων στους μαθητές που αρίστευσαν τη σχολική χρονιά 2011-12 στη ΣΤ’ Τάξη του 1ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου (απολυτήριο 10), στη Γ’ Τάξη του Γυμνασίου, του Γενικού και του Επαγγελματικού Λυκείου Αταλάντης. Συνολικά βραβεύτηκαν 61 μαθητές.

 

 

 

Εφημερίδα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας.Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.