Δευτέρα, 11 12 2023

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ Κ.ΚΟΥΡΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΟΠΟΥΝΤΙΟΥ

Αυτοί, που διψάνε για εξουσία εύκολα υποδεικνύουν φταίχτες και εχθρούς για να χειραγωγήσουν το πλήθος και να κρύψουν τη δίψα τους για εξουσία.

- Ούτε μία λέξη με συκοφαντική δυσφήμιση, ούτε μία λέξη με εξύβριση, ούτε μία λέξη για την επαγγελματική σου δραστηριότητα, ούτε μία λέξη για την οικογένειά σου υπάρχει στα κείμενα που έγραψα για τον “Οπούντιο” δεν τα κάνω εγώ αυτά έχω μάθει να σέβομαι.

Για την επαγγελματική σου σχέση με τις ανεμογεννήτριες έγραψα, την πολιτική σου πορεία και το τυχαίο γεγονός, με την έλευση των ανεμογεννητριών στο Μαρτίνο Πρόεδρος του “Οπουντίου” «Πονηρούλη…κυρ. πρόεδρε!».

Μια αδέσμευτη κριτική κάνω στην ενασχόληση σου με τα “κοινά” και ο “Οπούντιος” είναι “Κοινά” και όχι προϊόν δικό σου για να το κάνεις ότι θέλεις.

- Πράγματι την πρώτη χρονιά στην Δ΄ Εθνική του “Οπουντίου” πιστέψαμε ότι κάτι καλό γίνεται και ο τότε Πρόεδρος μας έπεισε και ο “Απαξιωμένος” Σύλλογός μας βοήθεισε οικονομικά τον “Οπούντιο”.

Στη συνέχεια όμως διαπιστώσαμε ότι τα οικονομικά συμφέροντα είχαν αρχίσει να παίζουν τον ρόλο τους στον ερασιτέχνη “Οπούντιο”.

- Όσον αφορά την διαχείριση ο “Απαξιωμένος” Σύλλογος των Εν Αθηναίς και απανταχού Μαρτιναίων κάθε χρόνο δημοσιεύει οικονομική κατάσταση, θα χαρούμε πολύ να δημοσιεύσουμε στην εφημερίδα του Συλλόγου όχι δικιά μου και τις οικονομικές καταστάσεις του “Οπουντίου”.

Μπράβο χαίρομαι που κατέχεις τη θέση του αντιπροέδρου στο Δ.Σ. της “ΑΙΟΛΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ” γιατί ένας συντοπίτης μας, από πρώτο χέρι, θα μας ενημερώσει γραπτώς με επιστολή του προς τον Σύλλογό μας, (πιστεύω θα το κάνεις), για τα χρήματα που ξόδεψε η εταιρία για έργα στο Μαρτίνο.

- Πάλι τα ίδια εμείς οι “ξένοι” και το κατεστημένο του Μαρτίνου “ΓΗΓΕΝΕΙΣ” αλλά τους εξ Αθηνών “επισκέπτες του Σαββατοκύριακου” συνεργάτες σου και μη τους θέλετε, είναι καλοί, σας προσφέρουν εργασία, σας ψηφίζουν και αν ήμασταν λίγο περισσότερο υποτακτικοί θα είχαμε ιδανική σχέση μαζί σας.

Το χωριό μας αργοπεθαίνει και εσείς συνεχίζεται να αυτοχαρακτηρίζεστε “ΓΗΓΕΝΕΙΣ” χωρίς όρια.

Οι “ξένοι” όταν γυρίζουν στον τόπο τους φέρνουν νέες πολιτιστικές παραδόσεις και δεξιότητες και από την ανάμειξη τους με τους ντόπιους, προκύπτει μια νέα κοινωνία γεμάτη ζωή με το οικονομικό, πολιτιστικό και κοινωνικό γίγνεσθαι να μεγαλουργεί.

Αυτό φοβάστε και χάνετε τον έλεγχο λόγων και πράξεων; Και δυστυχώς με εσάς η ανάσταση του Μαρτίνου θα καθυστερήσει ακόμα.

- «Δεν υπάρχουν παιδιά για να λειτουργήσει ο Παιδικός Σταθμός, το κλειστό Γυμναστήριο» έλεγαν οι τέως Προέδροι και Δήμαρχοι του Μαρτίνου τα ίδια λες και εσύ σήμερα. Τώρα όμως λειτουργούν και ο Παιδικός Σταθμός και το κλειστό Γυμναστήριο με σχετικά πολλά παιδιά.

Παιδιά υπάρχουν και στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου παρά πολλά για το δικό σου “επαγγελματικό” ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν.

- Χαίρομαι που η ενημέρωση σου για τον “ΜΥΤΙΚΑ” είναι αρκετά μεγάλη μπράβο είσαι μέσα στα πράγματα, “ψαρώσαμε” μας τρομοκράτησαν οι τηλεφωνικές απειλές για την επαγγελματική μας δραστηριότητα και την σωματική μας ακεραιότητα και με την υπόδειξη της Δικηγόρου μας ότι μάλλον δεν θα είχαμε τύχη στην υπόθεση προτιμήσαμε το “ΤΣΑΛΑΚΩΜΑ”.

- Με το Μπάσκετ δεν έχω σχέση δεν το γνωρίζω. Ο “Οπούντιος”, όμως ο ποδοσφαιρικός “Οπούντιος” είναι στο αίμα μου και η αγάπη αυτή μου έδωσε κουράγιο και δύναμη να διαβάσω τα εννιασέλιδα σχόλια σου.

- Ο Σύλλογος μας δεν επαιτεί επιχορηγήσεις και δεν πείρε ποτέ.

Ο Σύλλογος μας δεν στήθηκε ούτε θα στηθεί στην “σειρά” επαιτώντας.

Σαν νέος Σύμβουλος του Δήμου Λοκρών και για να υπάρξει συνέχεια στην έντυπη έκδοση της Εφημερίδας πίστεψα στα “ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα”.

- «Πονηρούλη … κυρ – πρόεδρε!» και πάλι, τι δουλειά έχει ο γιός μου με εμένα είμαστε δύο διαφορετικές προσωπικότητες με διαφορετικές διαδρομές, το πρόβλημά σου είμαι εγώ και κανένα μέλος της οικογένειάς μου. Εγώ έχω ασχοληθεί με κάποιο μέλος της οικογενείας σου και δεν το γνωρίζω;

- Για μία ακόμη φορά χαίρομαι και είναι ιδιαίτερη η τιμή προς το πρόσωπό μου όταν διαβάζω ότι στην προσωπικότητά μου αναγνωρίζεις “πολιτική υπέρβαση” έστω και έτσι «!!!» και ικανότητες για την θέση του Προέδρου του “Οπούντιο”.

Εγώ έχω, ούτε έτσι «!!!» ούτε αλλιώς αντίθετη άποψη για σένα.

Τέλος σήμερα στο Μαρτίνο είμαστε όλοι ίσιοι και μάλιστα ίσοι προς τα κάτω και εγώ δεν γράφω για να τιμωρήσω ή πολύ περισσότερο για να εκδικηθώ, το κάνω πιστεύοντας ότι θα βοηθήσω να βγάλω το Μαρτίνο από τα αδιέξοδα. Και να θυμάσαι ότι από αυτά που γράφω έχεις περισσότερα να ωφεληθείς εσύ παρά εγώ.

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ Κ. ΚΟΥΡΟΣ

Εφημερίδα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας.Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.