Σάββατο, 20 04 2024

Ο Συντοπίτης μας Γεώργιος Τσουλουχάς στο ''Τιθορέα MTB - Road Race 2019"

Στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες «Κάτω Τιθορέα MTB & Road Race 2019» στην περιοχή του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας.

Έλαβαν χώρα τρείς αγώνες, δυο το Σάββατο, Circuit  το πρωί και Ανάβασης αγώνας με ποδήλατα κούρσας το απόγευμα, ο οποίος πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά και ένας την Κυριακή το πρωί, ο Point to Point με μεγάλη και μικρή διαδρομή.

Ο Circuit Αγώνας πραγματοποιήθηκε σε ένα όμορφο φυσικό δασύλλιο, ο Road ξεκίνησε από το Χωριό της Κάτω Τιθορέας, πέρασε από την Αγία Μαρίνα και τερμάτισε στο Μοναστήρι της Θεοτόκου και τέλος, ο Point to Point είχε παρόμοια διαδρομή με πέρυσι.

Ο καιρός ήταν ευνοϊκός με λίγη ζέστη και αρκετή δροσιά τις απογευματινές ώρες.

Πολλά σωματεία έδωσαν το παρών με πολλές συμμετοχές. Στους Open αγώνες, επίσης, πολλές ήταν οι συμμετοχές των παιδιών που ευχαριστήθηκαν τους αγώνες.

Καθοριστική για μια ακόμη φορά υπήρξε η βοήθεια από τους τοπικούς συλλόγους και τους εθελοντές της περιοχής της Κάτω Τιθορέας. Επίσης, σημαντική και η βοήθεια των συλλόγων από τα χωριά της Αγίας Μαρίνας, της Αγίας Παρασκευής, του Παρορίου και της Τιθορέας (Βελίτσα).

Οι απονομές έγιναν στην κεντρική πλατεία της Κάτω Τιθορέας σε σκιερό μέρος με την θερμή υποδοχή των κατοίκων του χωριού σε ένα πολύ ευχάριστο κλίμα για όλους.

Στους αγώνες έλαβε μέρος και ο συγχωριανός μας Γιώργος Τσουλουχάς καταφέρνοντας να τερματίσει 4ος στον αγώνα Circuit του Σαββάτου και 1ος στον αγώνα Point to Point την Κυριακή!

Εφημερίδα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας.Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.