Παρασκευή, 26 04 2024

δεν κατέβηκε να αγωνιστεί στο Μαρτίνο η Στυλίδα

 

KALYVIA MOLOS2

Με τη 15η αγωνιστική συνεχίστηκε το Σάββατο (1/2) το πρωτάθλημα της Α’ Φθιώτιδας.

Αμετάβλητη η κατάσταση στην κορυφή, δεν κατέβηκε να αγωνιστεί στο Μαρτίνο η Στυλίδα.

Ο Οπούντιος Μαρτίνου πήρε στα χαρτιά το παιχνίδι με τη Στυλίδα. Ο ΑΟΣ δεν κατέβηκε να αγωνιστεί καθώς είχε πολλές απουσίες λόγω τραυματισμών, ιώσεων και τιμωριών. Η ομάδα της Στυλίδας, όπως μας ενημέρωσε ο πρόεδρος Τάσος Πουρνάρας, είχε ενημερώσει από χθες (31/1) τόσο την ΕΠΣΦ, όσο και τον Οπούντιο για τα προβλήματα αυτά, ζητώντας το πρωί του Σαββάτου την αναβολή του παιχνιδιού. Κάτι τέτοιο δεν έγινε, η ομάδα του Μαρτίνου κατέβηκε κανονικά στο γήπεδο, όπως και η διαιτητική τριάδα. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ο ρέφερι Τσιγαρίδας να κλείσει το φύλλο αγώνα σε βάρος της Στυλίδας. O AOΣ θα κυνηγήσει την υπόθεση έχοντας ως στόχο τη διεξαγωγή του ματς σε νέα ημερομηνία.

Εύκολο έργο είχε η Προοδευτική Λάρυμνας που επικράτησε εκτός έδρας του Άρη Αγίου Κωνσταντίνου με 6-1. Για την ομάδα του Ηλία Λιόντου καρέ πέτυχε ο Ρούσσης και από ένα γκολ πέτυχαν οι Παπαδάκης και Δάρρας. Ο Ψαθάς σημείωσε το γκολ της τιμής για την ομάδα του Αγίου Κωνσταντίνου.

Στο γήπεδο της Λάρυμνας η Μαλεσίνα κέρδισε τη Νίκη Αγίας Παρασκευής με 1-0. Το γκολ έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Λελούδας στο 43’.

Στο γήπεδο του Μοσχοχωρίου ο Παμμωλιακός αν και βρέθηκε πίσω στο σκόρ, τελικά έκανε την ανατροπή επικρατώντας των Καλυβίων με 3-2. Η ομάδα του Αχιλλέα Καμπά άνοιξε το σκορ με το Σπυριδάκη. Οι φιλοξενούμενοι με δυο γκολ του Σπύρου Ρίζου και ένα του Παπαναστασίου πήραν το προβάδισμα με 1-3. Το τελικό 2-3 διαμόρφωσε ο Σπυριδάκης με πέναλτι με τον αμυντικό των Καλυβίων να αποβάλλεται στο 77’ με 2η κίτρινη κάρτα. Τα Καλύβια είχαν και δοκάρι με το Λάγιο στο 90’.

Στο γήπεδο του Αμουρίου ο Ολυμπιακός νίκησε τη Δάφνη Λιβανατών με 3-0. Κάντζαρης, Μάλλιος και Φωτόπουλος οι σκόρερ για τους ερυθρόλευκους. Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το ματς με 10 παίκτες.

Στο γήπεδο της Σπερχειάδας η Αναγέννηση Δυτικής Φθιώτιδας νίκησε εύκολα τον Κεραυνό Βαθυκοίλου με 5-1. Για τους νικητές δυο γκολ πέτυχε ο Χαντζής και από ένα οι Ψυχογιός, Σακάι και Χαλλής. Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το γκολ τιμής με τον Γερογιάκομο στις καθυστερήσεις.

 

Τα αποτελέσματα:

Καλύβια-Παμμωλιακός 2-3  (36’/74’ πεν. Σπυριδάκης-37’/63’ Σπ. Ρίζος, 50’ Παπαναστασίου)

Μαλεσίνα-Νίκη Αγ. Παρασκευής 1-0 (43’ Λελούδας)

Οπούντιος Μαρτίνου-Στυλίδα  3-0 α.α.

Άρης Αγ. Κωνσταντίνου-Προοδευτική Λάρυμνας 1-6 (83’ Ψαθάς-5’ Παπαδάκης, 11’/19’/63’/78’ Ρούσσης, 40’ Δάρρας)

Αναγέννηση Δυτικής Φθιώτιδας-Κεραυνός Βαθυκοίλου 5-1 (30’/45+ Χαντζής, 51’ Ψυχογιός, 78’ Σακάι, 81’ Χαλλής-93’ Γερογιάκομος)

Ολυμπιακός Λαμίας-Δάφνη Λιβανατών 3-0 (11’ Κάντζαρης, 61’ Μάλλιος, 73’ Φωτόπουλος)

Ρεπό: Νέο Κρίκελλο

 

Η βαθμολογία:

ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ

39

ΠΡΟΟΔ. ΛΑΡΥΜΝΑΣ

33

Ν. ΚΡΙΚΕΛΛΟ

29

ΜΑΛΕΣΙΝΑ

24*

ΠΑΜΜΩΛΙΑΚΟΣ

24

ΚΑΛΥΒΙΑ

19

ΝΙΚΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

18

ΟΛΥΜΠ. ΛΑΜΙΑΣ

17

ΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ

16

ΣΤΥΛΙΔΑ

14*

ΑΝΑΓ. ΔΥΤ. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

11

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΒΑΘΥΚΟΙΛΟΥ

6

ΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ

0

 

Η επόμενη αγωνιστική (8/2):

ΜΑΛΕΣΙΝΑ - ΚΑΛΥΒΙΑ

ΠΑΜΜΩΛΙΑΚΟΣ - Ν. ΚΡΙΚΕΛΛΟ

ΝΙΚΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ - ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ

ΣΤΥΛΙΔΑ - ΑΝΑΓ. ΔΥΤ. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

ΠΡΟΟΔ. ΛΑΡΥΜΝΑΣ - ΟΛΥΜΠ. ΛΑΜΙΑΣ

ΚΕΡ. ΒΑΘΥΚΟΙΛΟΥ - ΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ

ΡΕΠΟ: ΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ

Εφημερίδα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας.Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.