Πέμπτη, 28 03 2024

ΠΕΤΡΟΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΗΣ-ΠΕΛΑΓΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Αγαπητή Πελαγία.
Την επιτυχία σου για την λήψη με ΑΡΙΣΤΑ Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών από το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών, εστω αυθαίρετα και χωρίς να σε ενημερώσω εκρινα σκόπιμο να την αποστείλω πρός δημοσίευση στην εφημερίδα της Λαμίας Λαμιακός τύπος, ώστε να γνωρίσουν και όλοι οι συνάδελφοι σου του Ν. Φθιώτιδας αλλά και οι λοιποί κάτοικοι του την επιτυχία σου και να αποτελέσεις και με αυτό τον τρόπο προτυπο προς μίμηση.
Μαζί λοιπός με τα επαναλαμβανόμενα μου θερμά συγχαρητήρια σου κοινοποιώ τεφεξής ην επιστολή που εστειλα προς την εν λόγω εφημερίδα πρός ενημέρωσή σου.
ΠΕΤΡΟΣ Α. ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΗΣ
τ. τέως Σχολικός Σύμβουλος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Αντικα 19 Ξάνθη
Τηλ. 2541024873
Ξάνθη 26 Ιουνίου 2020
Προς τον κ. Διευθυντήν
της Εφημ. «Λαμιακός τύπος»
Λαμία
Κύριε Διευθυντά,
Αν και δεν γνωριζόμαστε ούτε τηλεφωνικά, παίρνω το θάρρος να σας απευθύνω την παρούσα και να σας ενημερώσω για κάτι που τιμά τους ανθρώπους της πατρίδας σας αλλά που η σεμνότητά τους δεν επέτρεψε να γίνει ευρύτερα γνωστό.
Συγκεκριμένα πρόκειται για την Θεολόγο και Φιλόλογο Διευθύντρια του Λυκείου Μαρτίνου κ. Πελαγία Παναγιώτου.
Την κ. Παναγιώτου την γνωρίζω από τριακονταπενταετίας, όταν εγώ ως Σχολικός Σύμβουλος των Θεολόγων υπηρέτησα στην Φθιώτιδα, οπότε και είχα την χαρά να την γνωρίσω στο Γυμνάσιο-Λύκειο Μαρτίνου, και έκτοτε παρακολουθώ την εν γένει παιδαγωγική, διδακτική και διοικητική της προσφορά και δραστηριότητα.
Η κ. Παναγιώτου καίτοι έχει υπερβεί τα έτη συνταξιοδότησής της εξακολουθεί με ιδιαίτερο ζήλο, αγάπη και αφοσίωση στην παιδεία και τους μαθητές της όχι μόνον να εργάζεται με ιδιαίτερη ευσυνειδησία και αφοσίωση στον τομέα της, αλλά ακόμη και τώρα δεν παύει να ζητεί την επιμόρφωσή και την κατάρτισή της σε θέματα που άπτονται της αποστολής της.
Ήδη τελευταία εδώ και δύο χρόνια παρακολούθησε πανεπιστημιακή επιμόρφωση σε θέματα διοίκησης της Παιδείας και αποφοίτησε από το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών με βαθμό ΑΡΙΣΤΑ. Μάλιστα έχει συγγράψει και σχετική μελέτη-Διατριβή η οποία επίσης κρίθηκε ως ΑΡΙΣΤΗ και έτυχε και χρηματικού βραβείου και υποτροφίας.
Από μέρους μου ήθελα και δια της εγκρίτου εφημερίδος σας να της απευθύνω τα πλέον εγκάρδια και ειλικρινή συγχαρητήρια και να της ευχηθώ όπως μέχρι τώρα, και εφεξής να εργάζεται για την παιδεία.
Εκπαιδευτικοί του ύψους της κ. Παναγιώτου όχι μόνον τιμούν τους εαυτούς των και την πατρίδα τους αλλά και όλο τον εκπαιδευτικό κόσμο.
Αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά ότι για την κ. Παναγιώτου η εκπαίδευση δεν είναι ένα απλό επάγγελμα αλλά ένα Ύψιστο ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ. Θα πρέπει να σεμνύνεται και το Μαρτίνο και οι κάτοικοί του καθώς και όλος ο Νομός Φθιώτιδας μαζί με τους κατά καιρούς μαθητές της για το ότι έχουν τέτοιους λαμπρούς καθηγητές στον τόπο τους.
Και πάλι από μέρους μου πολλά και ειλικρινή συγχαρητήρια και ευχές όπως ΑΡΙΣΤΕΥΕΙ σε όλες τις εκπαιδευτικές της ενασχολήσεις με το Ολυμπιακό σύνθημα «Πάντα πιο δυνατά πάντα πιό μπροστά, πάντα πιο ψηλά».
Με τιμή
Πέτρος Γεωργαντζής,
τέως Σχολικός Σύμβουλος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Εφημερίδα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας.Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.