Πέμπτη, 28 03 2024

Ο ΟΦΗ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΡΤΙΝΟ

Τιμή στους «στρατιώτες»

Δημήτρης Πιτσουλάκης
21:20 | 28/07/2020
ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ επιβράβευσε πολύ σωστά τους Δημήτρη Σωτηρίου και Νίκο Κοροβέση.

Μπορεί, λόγω εποχής, το ενδιαφέρον να μονοπωλούν οι μεταγραφές και τα «σενάρια», που δίνουν και παίρνουν, ωστόσο στον Όμιλο φροντίζουν και πάλι ν’ αποδείξουν πως λειτουργούν με το δικό τους-μοναδικό-τρόπο.

 

Σε μια περίοδο που έχουν ξεκινήσει οι προσθήκες, οι «ασπρόμαυροι» κλείνουν με επιτυχία ορισμένες… εσωτερικές υποθέσεις. Προχώρησαν, δηλαδή, σε επέκταση της συνεργασίας τους, πρώτα με τον Σωτηρίου και έπειτα με τον Κοροβέση.

Ο 33χρονος τερματοφύλακας και ο 29χρονος ακραίος μπακ είναι «σειρά» στον ηρακλειώτικο σύλλογο, αφού ήρθαν μαζί, την περίοδο 2018-19 και συνεχίζουν…

Οι ιθύνοντες του ΟΦΗ ξέρουν ν’ αναγνωρίζουν και το νέο συμβόλαιο που πρότειναν στους δύο παίκτες αποτελεί μια σημαντική αναγνώριση της προσφοράς τους.

Και είναι αλήθεια είναι ότι τόσο ο Σωτηρίου, όσο και ο Κοροβέσης την άξιζαν αυτή την αναγνώριση. Μπήκαν στην ομιλίτικη οικογένεια σε μια δύσκολη χρονικά περίοδο και μέσα από την παρουσία τους στο «Γεντί Κουλέ» εξελίχθηκαν και βελτιώθηκαν αρκετά.

Δεν είναι υπερβολή να πει κάποιος ότι στον ΟΦΗ κάνουν τις καλύτερες χρονιές της καριέρας τους και η σχέση που έχει αναπτυχθεί με τον οργανισμό είναι αμφίδρομη. Βοήθησαν, αλλά έχουν βοηθηθεί κιόλας.

Αποτελούν πιστούς «στρατιώτες» της ομάδας του Γιώργου Σίμου, πάντα τα δίνουν όλα στο χορτάρι και φυσικά το τεχνικό επιτελείο έκρινε ότι ανταποκρίνονται μια χαρά στο πλάνο του συλλόγου και γι’ αυτό ήρθε και η πρόωρη ανανέωση.

Μόνο σίγουρο που δε θεωρείται πως θα κρατήσουν την καινούργια περίοδο φανέλα βασικού, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε τους «ασπρόμαυρους» να τους επιβραβεύσουν για τη γενικότερη προσπάθεια τους.

Μ’ αυτόν τον τρόπο, εξάλλου, είναι σίγουρο πως τους κερδίζουν ακόμη περισσότερο ενόψει της συνέχειας.

Δεν είναι ψέμα πως τα νέα συμβόλαια δίνουν άλλη ψυχολογία και διάθεση σε Σωτηρίου και Κοροβέση, που θα μπουν στην ερχόμενη σεζόν με το ηθικό στα ύψη.

Εφημερίδα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας.Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.