Κυριακή, 28 04 2024

ΝΙΚΗ ΟΠΟΥΝΤΙΟΥ ΜΕ ΑΝΤΊΠΑΛΟ ΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ

Νίκη του Οπούντιου με αντίπαλο τον Λεβαδειακό!

Την ομάδα του πρώην προπονητή του ΠΑΣ Λαμία, Σωτήρη Αντωνίου, κέρδισε σε φιλικό αγώνα ο Οπούντιο Μαρτίνου.

Την ομάδα του πρώην προπονητή του ΠΑΣ Λαμία, Σωτήρη Αντωνίου, κέρδισε σε φιλικό αγώνα ο Οπούντιο Μαρτίνου.

 

Ένα δύσκολο φιλικό παιχνίδι έδωσε χθες, η ομάδα του Οπούντιου Μαρτίνου, η οποία θα αγωνίζεται φέτος μαζί με τον ΑΠΟ Αταλάντης στη Γ΄Εθνική.

Η ομάδα του κ. Καραμπά επικράτησε με σκορ 1-2 στο γήπεδο της Χαιρώνειας απέναντι στην ομάδα της Λιβαδειάς που θα αγωνίζεται στη SuperLeaegue 2.

Ο Σεΐτι έκανε το 0-1 για τον Οπούντιο, όταν ο Ναουέλ πήρε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή έπειτα από φάουλ του Οέντζο, ο Αγγελόπουλος απέκρουσε ενστικτωδώς και έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά, ο επιθετικός του Μαρτίνου με γυριστό σουτ άνοιξε το σκορ.

 

Το 0-2 έγινε και πάλι από εκτέλεση φάουλ του Οέντζο, αυτή τη φορά από τα δεξιά με την μπάλα να παίρνει περίεργη τροχιά, ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού έκανε κακή εκτίμηση και ο Καραδήμας με κεφαλιά από κοντά πέτυχε το δεύτερο γκολ της ομάδας του.

Οι γηπεδούχοι πέτυχαν το γκολ στο 68’ όταν ο Μαρκολίνο πήρε την μπάλα στον άξονα, στο ύψος της μεγάλης περιοχής, έκανε μια ντρίμπλα προς τα αριστερά και με ωραίο διαγώνιο σουτ την έστειλε στα δίχτυα για το 1-2 που έμελλε να είναι και το τελικό.

 
 

Εφημερίδα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας.Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.