Πέμπτη, 18 04 2024

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

 

 

 

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΛΥΠΗ ΚΑΙ ΒΑΘΙΑ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΑ

ΠΡΟΣ
ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΝΟΥ
35005 ΜΑΡΤΙΝΟ – ΛΟΚΡΙΔΟΣ
ΜΑΡΤΙΝΟ 06.09.2021
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:
ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ
ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ κ.κ. Συμεών
35100 ΛΑΜΙΑ
ΔΗΜΑΡΧΟ ΛΟΚΡΩΝ κ. ΑΘ. Ζεκεντέ
35200 ΑΤΑΛΑΝΤΗ ΛΟΚΡΙΔΟΣ
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΛΟΚΡΩΝ κ.Π. Καπουκίνη
35005 ΜΑΡΤΙΝΟ ΛΟΚΡΙΔΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ κ. Ι. Ζούλη
35005 ΜΑΡΤΙΝΟ – ΛΟΚΡΙΔΟΣ


Με ενέργειες του Συλλόγου των Απανταχού Μαρτιναίων τοποθετήθηκες τον Μάρτιο του 2014 Ιερέας στο “χρυσοφόρο” Μαρτίνο. Εγώ προσωπικά έγραψα τα καλύτερα λόγια για σένα (Εφημερίδα «ΑΙΑΣ Ο ΛΟΚΡΟΣ», αρ. φύλλου 37 Ηλεκτρονικά στο www.martino.gr) και στην συνέχεια στην εφημερίδα καθιερώσαμε στην πρώτη σελίδα την στήλη «Η φωνή της Ενορίας Μαρτίνου» όπου φιλοξενούσαμε με το πρόσωπό σου οτιδήποτε μας έστελνες εσύ.
Με την τοποθέτηση απ’ εσένα της σήμανσης προς την Παναγία το 2017 σε ενημερώσαμε με πολύ ευγένεια και σεβασμό ότι η σήμανση είναι πολύ ωραία αλλά λάθος το όνομα και τις νομικές συνέπειες στην επικράτηση της νέας ονομασίας. Λάβαμε μία απαντητική επιστολή απαράδεκτη την οποία αντί να την χαρακτηρίζει ο ενωτικός λόγος προς επίλυση του προβλήματος που είχες δημιουργήσει δίχαζες σε ακραίο βαθμό. (“ΑΙΑΣ Ο ΛΟΚΡΟΣ” αρ. φύλλου 51,52 martino.gr)
Η πινακίδα απομακρύνθηκε και το γεγονός πίστευα ότι ξεχάστηκε αλλά εσύ φτου κι απ’ την αρχή συνεχίζεις να μας δείχνεις τα “δόντια” σου “Παναγίτσα” και μάλιστα προκλητικά.
Μέχρι εδώ!
Σε προσωπικό επίπεδο ο καθένας μας την Παναγία την ονομάζει όπως η ψυχή του ορίζει. Εσύ όμως ως εκπρόσωπος του Ι.Ν. Παμ. Ταξιαρχών Μαρτίνου δεν δύνασαι να παραποιείς με ύπουλο και πονηρό τρόπο την ονομασία σε κάθε Δημόσιο γραπτό ή προφορικό σου λόγο χωρίς να σε ενδιαφέρει η συνέπεια της ενέργειάς σου, παρά μόνο να περάσει το δικό σου και με μία κακομασκαρεμένη εκδικητικότητα.
Από την λήψη της παρούσης αν συνεχίσεις την απαράδεκτη και παράνομη συμπεριφορά σου εγώ θα καταφύγω στην Δικαιοσύνη με αγωγή εναντίον σου.


Μ’ έσπρωξες στην παγίδα του διαβόλου την λύπη και την στεναχώρια

Αρ. Κ. Κούρος
Μαρτίνο Λοκρίδος


Υ.Γ.
ΠΡΟΤΕΙΝΩ:
Η “Παναγία στο Τσοροκός” όνομα της εκκλησίας και της περιοχής σου ξέφυγε  “Παναγίτσα” και αυτή, έτσι θα ολοκληρώσεις την κυριαρχία σου στο Μαρτίνο.


Συνημμένα:
Τοπογραφικό περιοχής
Φωτο της εκκλησίας και σήμανσης

Εφημερίδα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας.Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.