Πέμπτη, 15 04 2021

Φύλλα Εφημερίδας

ΜΑΡΤΙΝΟ ΕΚΕΙ... ΕΚΕΙ... ΣΤΗ Δ’ ΕΘΝΙΚΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ

ΨΥΧΙΚΗ ΑΝΑΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΤΙΝΟ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ Α. Σ. ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ

Φίλες και φίλοι Μαρτιναίοι είναι πλέον γεγονός. Ο Α.Σ. ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ για πρώτη φορά στην ιστορία του κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α’1 Κατηγορίας Φθιώτιδας και από την νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Δ’ Εθνική και στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα. Πιστός στο ραντεβού με την ιστορία του το Σάββατο 5 Μαϊου στο γήπεδο του συνοικισμού Ευρυτάνων στην Λαμία πήρε την μεγάλη νίκη με 0-4 (αν και με ισοπαλία κατακτούσε το πρωτάθλημα) και στέφθηκε πανηγυρικά πρωταθλητής.

Περισσότερα...

ΣΤΟ ΜΑΡΤΙΝΟ 18-8-2007 ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ “ΑΓΓΕΛΑ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ”

O Σύλλογος των εν Αθήναις και Απανταχού Μαρτιναίων “ΑΙΑΣ Ο ΛΟΚΡΟΣ” και ο Μορφωτικός Σύλλογος Μαρτίνου (ΜΟ.ΣΥ.Μ.) συνδιοργανώνουν Θεατρική παράσταση το Σάββατο 18 Αυγούστου 2007 ώρα 21:30 μ.μ. στο Ανοικτό Δημοτικό Θέατρο Μαρτίνου

Περισσότερα...

O ΔΗΜΟΣ ΟΠΟΥΝΤΙΩΝ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος γιορτάσαμε την εθνική μας εορτή της 25ης Μαρτίου με λαμπρότητα, επισημότητα και σύμφωνα με το πρόγραμμα. Τις άγιες μέρες του Πάσχα οι πιστοί και στα δύο Δημοτικά Διαμερίσματα γιόρτασαν με κατάνυξη τα Πάθη του Κυρίου. 

Περισσότερα...

Το στερνό αντίο στο φίλο Δημήτρη Δημάκη

Αυτή τη στιγμή που εγώ γράφω τούτες εδώ τις αράδες, εσύ βρίσκεσαι εκεί ψηλά στη βασιλεία των Ουρανών, από κεί μας ατενίζεις, εκεί στην αυλή των αγγέλων, γιατί άγγελος υπήρξες και στη γη.

Περισσότερα...

Εκδρομή στον Εύηνο για Rafting με τον ΜΟ.ΣΥ.Μ.

Μονοήμερη εκδρομή στον Εύηνο διοργάνωσε ο Μορφωτικός Σύλλογος Μαρτίνου στις 27/5/2007 με πολύ μεγάλη συμμετοχή.
Οι αρχηγοί της εκδρομής Δ. Κ. Δημάκης και Κ. Αν. Δανέλης με βοηθούς τους Ι. Δ. Μαλέρδου - Μπέρδου και Γ. Β. Δημάκη οργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία την εκδρομή.

Περισσότερα...

ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΗΚΕ Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΤΙΑ ΑΠΡΙΛΗΣ 2005 - ΑΠΡΙΛΗΣ 2007

Με άψογη διαδικασία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22 Απριλίου 2007 η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας. Ο πρόεδρος της Γ.Σ. Τρύφωνη Τούμπης και ο Γραμματέας Νίκος Αλτάνης πραγματοποίησαν με απόλυτη επιτυχία όλες τις διαδικασίες της Γ.Σ.

Περισσότερα...

ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΝΟΥ - ΚΥΠΡΟΣ: Ρεαλισμός ναι αλλά τι είδους;

Μας λένε «φίλοι και σύμμαχοι» συνοδεύοντες τις παραινέσεις τους με διακριτικές πιέσεις έως ωμούς εκβιασμούς, πως πρέπει να είμεθα ρεαλιστές, μια και σωστή πολιτική είναι η επιδίωξη του εφικτού μέσα από τις εκάστοτε διεθνείς συγκυρίες. Το είπε και ο Μεσούτ Γιλμάζ στο Παρίσι.

 

Περισσότερα...

Η ΛΟΚΡΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1851

Το 1851 η Επαρχία Λοκρίδας είχε τους πιο κάτω δήμους:

Περισσότερα...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΛΟΚΡΙΔΑΣ

ΕΔΡΑ: ΜΑΡΤΙΝΟ

ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

 

Περισσότερα...

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΧΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ “ΜΕΛΙΣΣΑ” ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ “ΔΟΡΑ” ΣΤΡΑΤΟΥ

Είναι μεγάλη τιμή για το Σύλλογο η πρόσκληση του Προέδρου του Ελληνικού τμήματος της Διεθνούς οργάνωσης λαϊκής τέχνης να συμμετάσχει στη συνάντηση χορευτικών συγκροτημάτων “ΕΜΕΛΕΙΑ 2007” στις 9 Ιουλίου 2007 ημέρα Δευτέρα στο θέατρο “ΔΟΡΑ” ΣΤΡΑΤΟΥ στο λόφο Φιλοπάπου.
Θα παρουσιάσουμε χορούς του Μαρτίνου όπως χορεύονταν σε πανηγύρια και γάμους.
Να είστε όλοι εκεί για να ενθαρρύνετε τους χορευτές με το χειροκρότημά σας,να θαυμάσετε τις υπέροχες γυναικείες παραδοσιακές φορεσιές και τη χορευτική τους δεξιότητα.
Τιμή εισόδου στο θέατρο 5 ευρώ.

 

Σελίδα 1 από 2

Εφημερίδα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας.Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.