Πέμπτη, 15 04 2021

Φύλλα Εφημερίδας

ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟ

Εμείς οι Μαρτιναίοι και η τοπική αυτοδιοίκηση γνωρίζουμε τα προβλήματα και όχι οι υπηρεσίες που σχεδιάζουν από τα γραφεία τους

 

Η συνεδρίαση της 9ης Απριλίου 2009 διεξήχθη ως συνήθως με εντάσεις και οχλαγωγία. Θέματα πολλά αλλά ας ξεκινήσουμε με το Δημοτικο Συμβούλιο:

- Υπάρχει πρόβλημα στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Οπουντίων, τον εκνευρισμό πρέπει να τον αφήνουμε στο σπίτι μας. Η καλή συμπεριφορά απέναντι σε όλους και η μη ανοχή κανενός εκνευρισμού ή κακής συμπεριφοράς είναι επιβεβλημένη. Στην Δημοκρατία οι ιδέες παλεύονται με ιδέες. Όχι με εκνευρισμούς.

Περισσότερα...

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Ευχαριστούμε τους συμπατριώτες και φίλους για τις συνεργασίες - επιστολές που στέλνουν στην εφημερίδα.

Ζητάμε την κατανόησή τους γιατί για οικονομικούς λόγους η εφημερίδα κυκλοφορεί με 8 σελίδες που δεν επιτρέπουν την δημοσίευση πολλών κειμένων.

Πιστεύουμε στην επόμενη έκδοση να κυκλοφορήσει με 16 σελίδες και να γραφτούν όλα μαζεμένα.

Επειδή είμαστε σίγουροι ότι μας θεωρείτε χρήσιμους, για να παίρνετε κάθε τρείς μήνες τον “ΑΙΑΝΤΑ ΤΟΝ ΛΟΚΡΟ” στο σπίτι σας, στηρίξτε την προσπάθειά μας με την συνδρομή σας.

 

Ευχαριστούμε

Το Δ.Σ

ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ

Όσοι βρέθηκαν στο Μαρτίνο για το Πάσχα παρακολούθησαν έναν ωραίο επιτάφιο, σε μια πολύ ιδιαίτερη και κατανυκτική ατμόσφαιρα.

Περισσότερα...

ΔΗΜΟΣ ΟΠΟΥΝΤΙΩΝ - ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2009

Δ.Δ. ΜΑΡΤΙΝΟΥ

Εγγεγραμένοι: 2.299 Ψήφισαν: 1.498 Αποχή: 34,84%

Περισσότερα...

Οι Παλαίμαχοι Μαλεσίνας - Μαρτίνου συγκίνησαν τους θεατές

Αν οι συμερινές ομάδες της Μαλεσίνας και του Οπούντιου δίνουν μια ψευτομάχη οι παλαίμαχοι έδωσαν έναν πόλεμο την Μ. Παρασκευή 17 Απριλίου 2009 στο γήπεδο της Μαλεσίνας.

Ένας αγώνας με μεγάλο ενδιαφέρον και με πολύ καλό ποδόσφαιρο βρήκε τις δύο ομάδες με το ιστορικό αποτέλεσμα 3-2 υπερ της Μαλεσίνας.

Περισσότερα...

Οπούντιος: Τέλος στο “όνειρο”

Διαβάζοντας την βαθμολογία της Δ’ Εθνικής στον Αθλητικό τύπο πλέον, το μυαλό μου έτρεξε και θυμήθηκα στο 1ο φύλλο της εφημερίδας ο φίλος μου ο Κούλης ο Γιαννικόπουλος ένας έντιμος άνθρωπος του ποδοσφαίρου έγραψε για τους “ΠΟΝΗΡΟΥΣ”.

Περισσότερα...

Ο ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΣΤΟ ΡΟΤΕΡΝΤΑΜ

Δύο Έλληνες δρομείς συμμετείχαν στον Μαραθώνιο που οργανώθηκε στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας στις 13/4/2009 και εκεί ήταν το μέλος του Συλλόγου μας και φίλος μας Κώστας Καραπατής.

Περισσότερα...

Κυκλοφόρησε η Β’ έκδοση του βιβλίου του Γιάννη Κ. Καρπούζη “Πόλεις και χωριά στο πέρασμα του χρόνου 1833-2008”

Ημερολόγιο 2009-2013 (σελ. 416) Προμηθευτείτε το απ’ τις εκδόσεις

Καρπούζη Αριστέα & Υιοί Ο.Ε.

Θεοδοσίου 23 Ίλιον • Τ.Κ. 13121

Τηλ.: 210-2619003

• e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τιμή βιβλίου: 10 €. Αποστέλλεται και με αντικαταβολή (+ ταχυδρομικά). 

Για τον Ιούλιο 2009 ετοιμάζεται η Γ’ έκδοση του βιβλίου με ημερολόγιο  της πενταετίας 2010-2014, για να έχουν την ευκαιρία οι Σύλλογοι που θα συμμετάσχουν στην έκδοση να πουλήσουν βιβλία τους στις εκδηλώσεις του καλοκαιριού.

Οι Σύλλογοι μπορούν να συμμετάσχουν στην έκδοση με αλλαγή του εξωφύλλου με φωτογραφίες του χωριού τους κ.λπ. (4χρωμία, επιβάρυνση 500 ευρώ), ή με 16/σέλιδο (ένα ή περισσότερα) με ύλη της επιλογής τους (κείμενα για το χωριό, φωτογραφίες, διαφημίσεις κ.λπ.), το οποίο ενσωματώνεται στο βιβλίο 

(επιβάρυνση το ένα 16/σέλιδο 4/χρωμία 500 ευρώ, μονόχρωμο 200 ευρώ). Το βιβλίο χρεώνεται 5 ευρώ. Όσοι σύλλογοι ενδιαφέρονται, θα πρέπει να στείλουν μέχρι 30-6-2009 τα κείμενά τους για συμμετοχή στη Γ’ έκδοση. Περισσότερες πληροφορίες στις εκδόσεις Καρπούζη.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΛΑΡΥΜΝΑΣ

Τα περιβαλλοντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε από την ΛΑΡΚΟ, αμμοβολές, ιχθυοκαλλιέργειες, είναι γνωστά. Γι' αυτά τα προβλήματα ο Σύλλογός μας, μαζί σας και σε συνεργασία με τους μαζικούς φορείς Λάρυμνας ανέπτυξε μία μακρόχρονη και ποικιλόμορφη δράση ώστε να δοθούν λύσεις.

Περισσότερα...

ΑΡΧΑΙΟΣ ΘΑΛΑΜΩΤΟΣ ΤΑΦΟΣ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟΧΩΡΙ ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΝΟΥ

13-2-2009 κατά την διαπλάτυνση του Νομαρχιακού δρόμου Μαρτίνου - Λάρυμνας λίγο μετά την γέφυρα του Αλαφρού και στην Βόρεια πλευρά της Ακρόπολης της Αρχαίας πόλης στο Παλιοχώρι Μαρτίνου που ταυτίζεται ιστορικά με την Αρχαία ΒΟΥΜΕΛΙΤΑΙΑ και εκτός των τειχών αποκαλύφθηκε τάφος της Ύστερης Ρωμαϊκής έως Παλαιοχριστιανικής περιόδου.

Περισσότερα...

Σελίδα 1 από 3

Εφημερίδα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας.Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.