Πέμπτη, 15 04 2021

Φύλλα Εφημερίδας

Το Μαρτίνο έχει ανάγκη τους συνταξιούχους

Οι συνταξιούχοι του Μαρτίνου στο συνολό τους είναι μάχιμοι και οικονομικά ενεργοί, εξακολουθώντας να στηρίζουν την οικονομία του Μαρτίνου και τις οικογενειές τους.
Όλοι μας βρισκόμαστε στο πλευρό τους.

Περισσότερα...

Ιεροσυλία στο Νεκροταφείο του Μαρτίνου

Στοιχειώδεις κανόνες αξιοπρέπειας, τσίπας και ανθρωπιάς υπαγορεύουν σεβασμό στους νεκρούς κύριοι του Δήμου Οπουντίων.
Αλίμονο σε αυτούς που έφθασαν στο έσχατο σημείο να περιφρονούν τους νεκρούς. Το σύνταγμα όσο και το άρθρο 201 του ποινικού κώδικα προβλέπουν ποινές για τις συγκεκριμένες πράξεις ασέβειας των νεκρών..

Περισσότερα...

Εκδήλωση της Εμπορικής Επαγγελματικής και Βιοτεχνικής Ένωσης Μαρτίνου για την κοπή της πίτας

Παρά την κρίση που πλήτει τους περισσότερους τομείς του εμπορίου με αισιοδοξία, σιγουριά για το μέλλον και με παρόντα σχεδόν όλα τα μέλη και φίλους το Σάββατο 16/1/2010 διοργανώθηκε από τον Εμπορικό Σύλλογο Μαρτίνου η εκδήλωση για την κοπή της πίτας στο κέντρο “ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΡΤΙΝΟΥ” του Σταμάτη Γιάγκου.

Περισσότερα...

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Από τις εκδόσεις Καρπούζη ετοιμάζεται ο ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ με στοιχεία (τουριστικά-πολιτισμικά-ιστορικά, εγκυκλοπαιδικά κ.λπ.) για όλες τις πόλεις και χωριά της Ελλάδας από το 1821 μέχρι σήμερα (συνολικά 17.565).

Περισσότερα...

Η ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΤΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΜΑΣ Ή ΑΛΛΙΩΣ “ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ”

 

Αν και είχα ξεκινήσει να στείλω, για δημοσίευση, στην εφημερίδα μας κάποιο άλλο θέμα, μια συζήτηση που είχα στο σπίτι μου, με μια φίλη δόκτορα της Θεολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, την 30ή Ιανουαρίου 2010, στάθηκε η αιτία να το αλλάξω. Η συζήτηση όπως καταλαβαίνετε την συγκεκριμένη ημέρα είχε ως θέμα την στάση των λεγόμενων «Τριών Ιεραρχών» απέναντι σε κάθε τι Ελληνικό και η προσφορά τους στα Ελληνικά Γράμματα.

Περισσότερα...

Μια όαση στη βεράντα

Πριν λίγο καιρό είχα με φίλους μια συζήτηση σχετικά με το που είναι καλύτερα κανείς να ζει, σε μια μεγάλη πόλη ή μια αρκετά μικρότερη επαρχιακή. Το συμπέρασμα τελικά ήταν, ότι καλύτερα είναι φυσικά εκεί όπου οι ανάγκες του καθένα ικανοποιούνται περισσότερο.

Περισσότερα...

Για να γνωρίσουμε την Ελλάδα

 

Χαλκιδική
Στην αρχή των ιστορικών χρόνων 8ος - 7ος αιώνας π.Χ. στους Πελασγούς της Χερσονήσου ήρθαν να προστεθούν οι Βωταίοι που απωθήθηκαν από του Τημενίδες καθώς και άποικοι από την Ερέτρια και Χαλκίδα.

Περισσότερα...

ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΣΥΜΜΕΙΚΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Τα μεταλλικά κτίρια (σύμμεικτες κατασκευές) χρησιμοποιούν ως κύριο δομικό στοιχείο του φέροντα οργανισμού τους τον χάλυβα (μέταλλο), ο οποίος σε συνδυασμό με το σκυρόδεμα, προσφέρει ασφάλεια, ταχύτητα κατασκευής, ποιότητα κατασκευής, οικονομία, ενώ παράλληλα παρέχει την δυνατότητα επίλυσης - υλοποίησης σημαντικών αρχιτεκτονικών επιλογών που δύσκολα μπορούν να επιτευχθούν με τις συνήθεις «συμβατικές» μεθόδους κατασκευής.

Περισσότερα...

H Noμαρχιακή Επιτροπή του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Φθιώτιδας τίμησε τον συντοπίτη μας πρώην Βουλευτή Θανάση Μπάτσο

 

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ Φθιώτιδας στα μέσα Δεκεμβρίου 2009 σε εκδήλωσή της τίμησε για την προσφορά του στο Κίνημα τον συντοπίτη μας πρώην Βουλευτή Θανάση Μπάτσο.

Περισσότερα...

Σελίδα 1 από 2

Εφημερίδα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας.Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.