Πέμπτη, 15 04 2021

Φύλλα Εφημερίδας

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ - ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΣΤΟ ΜΑΡΤΙΝΟ

Μετά από πολλά χρόνια κακής λήψης τηλεοπτικού σήματος, οι κάτοικοι του Μαρτίνου της Λάρυμνας και του οικισμού ΛΑΡΚΟ από 06/05/2014 μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης από τον Δήμο Λοκρών των σχετικών τοπικών  αναμεταδοτών στην θέση “ΚΟΥΤΡΟΥΛΑ’”, λύθηκαν τα προβλήματα λήψης και στα παραπάνω χωριά η ψηφιακή τηλεόραση είναι γεγονός.

ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ κ.κ. ΝΙΚΟΛΑΟ ΝΕΟΣ ΙΕΡΕΑΣ ΣΤΟ ΜΑΡΤΙΝΟ

Από 08/03/2014 στο Μαρτίνο τοποθετήθηκε νέος ιερέας ο αιδεσιμότατος πρεσβύτερος Ανδρέας Ταρλαντάς.

Όλοι μας ευχόμαστε να έχει τη δύναμη να επιτύχει στο έργο του, αλλά πρέπει να αναφέρω και αυτά που αναμένονται από εμάς τους ίδιους, τους Μαρτιναίους, είτε είμαστε απλοί πιστοί, είτε εμπλεκόμαστε με διάφορα καθήκοντα στον Ι. Ν. Παμμεγίστων Ταξιαρχών.

Η σύνεση, ο σεβασμός στο πρόσωπο του ιερέα και η υπακοή σ’ αυτόν και τις οδηγίες του είναι απαραίτητες.

Ο Ιερέας είναι η αρχή της τοπικής μας Εκκλησίας, δίνει τον τόνο στα της Εκκλησίας και οι υπόλοιποι υπό την επίβλεψή του προστρέχουν να βοηθήσουν σε ότι ο καθένας είναι εντεταλμένος από την ιδιότητά του, ή η πίστη του επιτάσσει. Επομένως, ενέργειες του καθενός που δεν συνάδουν στην ιδιότητά του και δεν έχουν την επιδοκιμασία του Ιερέα, δεν έχουν θέση στον Ι. Ν. Παμμεγίστων Ταξιαρχών. Καλωσορίζουμε λοιπόν, τον π. Ανδρέα Ταρλαντά στο χωριό μας, του ευχόμαστε να στεριώσει, με τη βοήθεια του Θεού να επιτύχει στο έργο του και τον διαβεβαιώνουμε ότι στις προσπάθειές του θα έχει την πλήρη συμπαράσταση του Συλλόγου μας αλλά και όλων των κατοίκων του χωριού μας οι οποίοι προσβλέπουν ο π. Ανδρέας να είναι αρωγός τους σε χαρές και σε λύπες.

Ακολουθούν ευχαριστήρια επιστολή του Συλλόγου μας στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος Κ.Κ. Νικόλαο και μικρό βιογραφικόν του πρεσβυτέρου π. Ανδρέου.

Περισσότερα...

Εφημερίδα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας.Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.